Erikatta

2009-04-23
21:45:18

Ny lägenhet och elitserien
Ja då det är så klart som det kan bli. Hylte Volleys damer lirara elitserien 2009/10!!! :D:D Woohooe!

Dessutom flyttade jag och Mattias hela lägenhatan igår till en stoor nyrenoverad otroligt fräsch tvåa här i Torup. Det är så snyggt så man undrar om det verkligen är vi som ska bo här ^^ Tack Moa och  Johan för hjälpen med flytten!  I helgen är det ungdoms SM i Gislaved så vi laddar vidare trots att seriesäsongen är över! En vecka till efter det och sedan sikar vi in oss på den otroligt spännande kommande säsongen ;)

Ha det gott alla vänner!


2009-04-14
19:24:24

Från liten till Eliten

Påsken har inte bara bjudit på otroligt vackert väder! Intressanta nyheter har nått hylteöron, när det går att läsa på Norsjös hemsida att de drar sig ur elitserien och lämnar efter sig en plats som mycket troligt kan komma att ersättas av oss :) Nu väntar vi bara på att frågan ska ställas från svenska volleybollförbundet :D

Från liten till eliten (och såsmåningom sliten. Men dit är det ännu långt.) Hylte Volleys damers blomstrande dagar is to begin!

Jag fattar det knappt :D:D


2009-04-07
17:04:54

Shopping o Galaxhjältar

Jag o syrran har varit i stan idag och gjort oss av med pengar. Som alltid svider det i plånboken men man blir ju några saker rikare istället. Till exempel en väska, en sjal, ett par blommiga solbrillor och ett par strech jeans. det enda jag saknar på listen är ett par röda pumps. Eller ett par pumps överhuvudtagen eftersom de senaste blev snodda :( och ett par sandaler vill jag ha med. Men det fick räcka med dagens köp så länge!



Kenny begins ska ses på söndag (?) i think. Av ett helt gäng starfighter fans. Bland andra medverkar Björn Gustavsson och Johan Glans ju :)
Och när vi ändå talar om film och böcker så har jag precis läst färdigt den anda systern Boleyn. Nu måste jag hyra filmen och se den :) det är verkligen en drama/historik bok men den passar mig som handsken... den är så typiskt mig.



Om tre veckor är det dags för U21 SM men vi har haft en kort paus och startar denna veckan igen med träning. Resultatet har varit att festsäsongen har tjuvstartat, och vem kan klandra oss, sommaren är ju på väg nu!! :D