Erikatta

2009-08-28
16:57:49

28/8
Träningen är igång från måndag till fredag med tisdag som "ledig" dag. Ewa lever upp till förväntningarna so far och idag medverkar vår nya passare Kelly Verboom första gången på träning. Hon kom till Sverige igår nämligen så det ska bli spännande att träffa henne!
Agnes har flyttat till London för fyra månader framöver och man är allt lite avis.
I övrigt har alla skolor satt igång och många gamla vänner är out of town (läs Torup). Baggis har till och med flyttat till Göteborg. Det är så trevligt här på sommaren när det är massa kära vänner omkring :) som syrran, Fanny, Sarah, Agnes, Baggis som nu alla dragit iväg.
Sommaren börjar sina ut nu.

Nu ska jag åka till träning om några minuter. Wiedersehen!

Imorgon fyller Katta 18 Grattiis :D

2009-08-16
15:00:44

Söndagsshopping
Ja, om en liten stund ska vi (cina emilie med flera?) göra vårt årliga besök på Base i Falkenberg och inhandla behövande träningsutrustning och kläder. Och där ryker inte bara hundralapparna utan tusenlapparna snabbt. Det gäller alltså att räkna ut vad man verkligen ska ha innan. Man vet ju hur köpsuget kan slå till i de mest olämpliga lägen :P och ja, till och med och särskilt när det gäller träningskläder, skor och utrustning. Så det gäller att hålla fokus och vara fullt koncentrerad på det man ska ha och låtsas som om övriga artiklar inte existerar.
Imorgon har vi inte träning. Istället blir det ett möte på Depend med vår nya team mate och tränare, Ewa Kalinovska som ska ansluta sig till gänget. Jag längtar tills det blir lite bättre diciplin i hallen igen och räknar starkt med det.

Imorgon börjar jag jobba på Rydö skola igen. Det ska bli riktigt riktigt trevligt att få se de små retstickorna igen :)

Annars kan jag också berätta att min kropp inte tar in alkohol eller onödigt onyttig föda för tillfället. Det, samt god sömn och mycket träning ska få mig att hålla, att räcka till i år. Man måste ju tro på det :)
Så gör inga försök med mig!



2009-08-10
20:42:04

Beach Tour och mycket annat

Nu jobbar jag sista veckan på tvätten. Lite schönt det. Sedan ska jag jobba på Rydö skola igen några timmar i veckan :)
Förra veckan var det Nestea Swedish Beach Tour på Stora Torg i Halmstad som vi arrangerade och kunde det blivit bättre? Nee , nej nej :D allt var såå perfekt! Solen stekte, publiken njöt, spelarna var mer än nöjda och vi fick bara goda ord om oss som arrangörer! Underbart var det :D
Ja och så blev det officiellt att Ewa Kalinowska blir vår nya tränare! Hur bra kan det inte bli va! hehe
Och som om inte det var nog är Sarah i stan!
Ja man har det då fint..!
Och, nu börjar bollträningen! IIhihi!

Spännande somfän.



Mitt hjärta, kom hem från fotbollsträningen nu <3  :)