Erikatta

2008-06-30
19:18:45

Det var bättre förr..
Det känns just nu som jag aldrig gjort nåt annat än gått på Berendsen och packat tvätt. Det är bara såå drygt att jobba. Det får mig att sakna skolan. Det var tider det, om man nu kan säga så redan ^^



..o älskling, jobba inte ihjäl dig, jag saknar dig <33  :*

2008-06-26
22:35:53

Spanien..

...leder med 3-0 och erika anser denna match avgjord. Därför tänker hon nu gå till sängs.

...Sitter för övrigt och kollar på lite bilder från årets volleybollsäsong- åååh jag längtar!! :D:D Längtar tillbaks och längtar framåt :P ...till lagets premiärmatch i division 1 !! :D iiieeeehhh


2008-06-26
18:34:59

Helg
Det är bara Torsdag än så länge men jag ser det lite som en helg. För imorgon ska jag inte jobba på älskade Berendsen. Ne jag och Donika ska vara och spela volleyboll ännu en dag med barnen på Camp Vallsnäs :) Way better :D  hehe... Idag kom även fotobilderna från Balen (mingel, middagen, röda mattan, efterfesten....) och Paradiset! :)

I helgen ska jag till Sarah som har anlänt från France :D:D och så blir det utgång! wiiehooe



Gut att Tyskarna tog finalplatsen igår btw, och ikväll tar Ryssarna den andra platsen... eller?  

2008-06-22
20:06:21

poppa Popcorn med mobilen ?
Såg detta på nyheterna innan, helt coolt, och läskigt  :P haha
undrar om det funkar på riktigt (?) måste ju testas :D



2008-06-22
19:40:04

Spongebob
Just nu jobbar jag på att röja mig igenom säsong 1 utav denna ytterst underhållande serie. haha.

Meningen var egentligen att jag skulle se the Hills have Eyes som fanns på samma skiva men ni som har sett den kanske förstår mig när jag säger att den var så motbjudande att jag blev tvungen att stänga av. Ni som inte har sett den, försök inte se den bara för att den låter hemsk, man blir bara äcklad och önskar att man aldrig tryckt på play. 

svampbob och patrik

Svampbob Fyrkant och Patrik Sjösjärna are way better ^^  

2008-06-21
14:22:06

Midsommarafton
Årets kortaste natt har varit mörk, regnig och mulen. Men håller man sig torr om fötterna är det inget hinder :)
Igår var vi ett gäng hemma hos Linn och åt och drack och lekte o sjöng :) Det var skönt att träffa lite klasskompisar nu efter två veckor på jobbet och väldigt trevligt! Men det blir lite skumt att inte börja skolan med dem igen till hösten :S Glömde kameran gjorde jag igår dock, så några bilder blev det ej..
Anyway, kanske att det blir utgång ikväll med, har inte bestämt mig än men har inga andra planer heller ...


2008-06-18
17:01:07

Ubbe vår kung

Nu är det bara en dag kvar på jobbet tills midsommar :D skönt! Numera spenderar vi rasterna med att leta myror i kaffet/chokladen, för selecta maskinen (samt flera delar av köket) lider utav myr-invasion. Vi har, tro det eller ej myror i kaffemaskinen! :/ man får helt enkelt lita till att ögat upptäcker dem innan halsen gör det, eller inte dricka alls..

Anyway så hann jag läsa tidningen på jobbet idag och upptäckte där att Ubbe är oss trogen :) Vad gör det om Hence smiter, bara vi har kungen kvar ^^ Donika blev i alla fall glad, haha!

Sverige- Ryssland idag 08.45. Vad tror ni om resultatet?? Jag tippar 2-1 till Sverige, men det är mest bara för jag inte vet vad jag borde tippa :D hah, man måste ju tro på sitt lag ..


2008-06-16
17:15:55

Hence blir Falkenbergare?? :O
Vad är det mina öron hör..? När jag jobbade idag hörde jag på radion "...och nu Volleyboll: " jaaaha tänkte jag först, det va ju konstigt, det är ju inte säsong nu. Men sen sa de att Hence är på väg till Falkenberg (såvida han inte bestämmer sig för utlandet) :O what?? det kom som en chock heelt oväntat. Flera gånger idag har jag tänkt efter och funderat på om jag inte hade hört fel eller nåt, men nej, jag hörde inte fel. Hence till Falkenberg! :S Han som varit här så länge att han känns som en Hylteprodukt från grunden. Undrar vad han har för resonemang...


Helgen, Falköping

Anyway, så har helgen gått i rasande fart! Jag och Mattias åkte till Falköping på fredageftermiddagen och mötte mamma, pappa Katta o Krille för att gå ut o äta en bit. Det hann  bli sent och vi hann inte så mycket mer. På lördagen var vi på Skara Sommarland ocg försökte oss även på att bada, men det var mest så kallt att vi (iaf jag) led mesta tiden. På kvällen var det ju såklart fotboll! Synd på det där sista målet från Spaniens sida :/
På söndagen var det meningen att vi skulle åka hem, men jag ville inte riktigt hem och på vägen dit hade vi stött på vägskylten "GÄLLSTAD" så jag o Mattias for iväg till Lager 157 och gjorde oss av med lite pengar.

Det var en väldigt vldigt rolig helg får jag säga, synd att den gick mer än dubbelt så fort som en arbetsdag på Berendsen :P

2008-06-11
16:59:47

Sverige vs. Grekland
Och fast att man bestämt sig för att lägga sig i tid för man jobbar som en häst, fastnar man framför denna fotboll och lyckat var ju det :D Ett riktigt fint mål och ett mindre fint mål - men ett mål det me :D
Sen kunde man sova i ro. Inte för att jag är den mest insatta och leker expert o sånt framför tvn , men det är kul att titta på :)



2008-06-10
19:51:56

Slickvaddå??
Slicklappar

"Om du ska ha oralsex med en kvinna  kan det vara bra att använda en slicklapp. Det är en tunn gummiduk som läggs på underlivet. Det kan låta lite osexigt och konstigt, men det är ett bra skydd mot könssjukdomar. Klamydia, gonorré och herpes är de vanligaste sjukdomarna som smittar via oralsex. Det kan vara svårt att få tag på färdiga slicklappar i Sverige, men du kan göra en själv genom att klippa en torr kondom. Klipp av toppen och klipp upp sidan, du får då en fyrkantig lapp som du kan använda. Gladpack är inte bra att använda eftersom det har små hål i sig"  

uhm... what?? varför inte lika gärna sätta en kondom på tungan ? ;D
hah :S

2008-06-10
19:14:37

Tisdag
Det är Tisdag. Och en dag som passerar tämligen omärkt i min kalender.

Fast det är ju faktiskt premiär för Sverige i Fotbolls EM idag. Om man orkar vara uppe så länge när man numera jobbar krafterna ur sig.

Men allt jag egentligen vill ha är en ny dag, så jag kan få träffa dig snart igen <3 vill inte vara utan dig, mitt hjärta

2008-06-09
17:12:53

Spsk05
Nu kan ni se vårt vinnande bidrag i melodifestivalen här:
(det är för övrigt jag som står längst fram näst till vänster med ett "P" på magen :)

:D

2008-06-09
16:49:49

Studenten

Idag var min första jobbdag på Berendsen igen. Det fick mig endast att inse hur sorgligt tråkigt det är men vad gör man inte nu när man tagit Studenten! För det var riktigt kul i Torsdags. Först Champangefrukaost hos Johanna, Sedan till skolan där vi fick springa ut först, och vi åkte från skolan i våra balvagnar (Vi först ^^) och in till stan där alla Halmstads studenter spatserade på Storgatan fram till Norre Katts Park som var fullproppad med familjer, släktingar, vänner, studenter. Sedan åkte vi hem och åt och sedan var det världens roligaste fest i Tylösand :P frågan är bara varför de stängde kl 2 och inte tre när alla hade såå kuul :)
Bilder finns på eeriikan.bilddagboken.se



Jaja nu är allt förbi :/

men livet går visst vidare för det :D
I helgen har jag varit på stranden lite, först med familjen i Lördags och sedan med Mattias i Söndags. Dock ville inte bilen längre än till Laholmsvägen så vi fick nödlösa lite, men det gick ju ^^ 

Nu ligger måånga jobbveckor framför mig, men också roligheter som Skara och Falköping till helgen, Camp Vallsnäs senare i sommar och så Nestea soklaaurt!  

2008-06-04
09:03:32

Knott
Bara så ni vet, dessa flygfä är det värsta och mest oromantiska kräk på planeten. Dessutom är de fega, attackerar i grupp *morr*

2008-06-03
18:44:28

Studenten på Torsdag

Man var lagom sliten igår efter balen får erkännas men en fotbollsmatch och några knottbett på köpet hann man visst med iaf ^^
Idag har jag och Mattias varit i stan en sväng och lämnat en underkjol och hämtat prylar på skolan mm. På vägen hem blev det ett stopp på Spenshult för en knäkoll och glass :) som jag älskar dig <3
Väl hemma har jag städat grundligt inför studenten (märk väl ni som kommer hit!) på Torsdag. Snart tänkte jag ge mig på ett pass styrketräning så kanske det blir ett premiärdopp i sjön sen..

Imorgon ska det hämtas björkris och på eftermiddagen/kvällen sen blir det grillning och dekoration utav vagnen hos Elin! :)

...och det blir vår sista dag innan studenten!! :D Champangefrukost, Utsläpp och fest i Tylösand!!!

"Soolen Skiner" ;)


2008-06-03
11:36:20

Beachplaner i Hylte...
Fick en fråga om vart man hittar en beachplan nära Hylte... eeh ja.. det finns ju inte allt för mycket av sandhögarna i just Hylte. Det har funnits en i Skärshult tidigare men underhållet av den har ju inte varit toppklass de senaste åren, så frågan är väl om det ens går att lira där nu (någon som vet..?) det ryktas om att det ska byggas en vid Örnatorget (nedanför örnahallen) men om det bara är ett rykte eller seriösa planer kan jag inte svara på. (om det nu ska byggas lär det ju inte hända så mycket än på ett tag iaf om jag känner kommunen rätt).

En fin privat beachplan har byggts av en utav medlemsfamiljerna i Hylte Volley på egen bekostnad och mark i Tränshult, lite utanför Drängsered :)

Annars är det bästa alternativet att åka ut till Halmstad. Där finns beachvolley-planer vid Stureskolan och såklart ute vid stränderna som i Tylösand! :)

image386
Avslutning 07 vid familjen Jacobssons nya beachvolleybplan i Tränshult

2008-06-02
14:22:02

Balen 2008
Så var då balen 2008 Tylösand över.. det gick fort må jag säga, så länge som man har hållt på o förberett sig o laddat... Men det va riktigt riktigt kul :D kanske borde jag sova lite till med tanke på att jag var hemma nästan halv 9 i morse, men vädret är så himla hett att man nästan domnar bort i någon svettig sorts dvala när man lägger sig. Sov ändå till klockan ett när Donika ringde och härjade i min mobil.

Dagen igår började med att ta sig upp och iväg till Frisör Lotta i Heberg klockan 08.00 och göra hår och make up, vilket tog ungefär fyra timmar. Så tillbaka i Torup färdig och påklädd klockan 12.00 äta lite lasange och iväg till Bränno och min baldejt Hampus. Cina fotograferade i både Bränno och vid Bosgårdsfallet där vi han få i oss lite fika. Bilen hade anlänt, en myycket fin röd-vit bil och fast vi hade bestämt att vi skulle åka 15.00 kom vi inte iväg förrän en halvtimme senare.

In till stan och so far gick allt väl. Sedan började köandet ute vid Tylösand. I en och en halv timme satt vi i bilkö (utan AC) i gassande sol, medans det inte verkade röra på sig speciellt mycket alls. Men fram kom vi till Tylöhus och röda mattan! Det var myycket folk och många vackra människor som skulle gå på balen! När vi kom in slutade inte posandet utan det blev lite bilder vid klipporna mot havet och en drink innan alla hade infunnit sig och maten serverades klockan 19.00. Bordsplaceringen var sådan att vi satt vid Hampus klass, där jag inte kände någon. Men det var väldigt trevliga människor så jag var nöjd. Otroligt god mat var det! Både för, huvud och efterrätt! Huvudrätten bestod utan kycklingfilé och potatis"puré" aka potatismos och en grymt god sås.

Sedan var det dans! Och de där stegen vi lärt oss i skolan kunde ju bara hälsa hem, här var det bara att improvisera :D men det blev ju bra så med.
Runt halv 1 tog vi en buss till fina Laxen där det blev mer alkohol och mer musik. Diggade dock inte servicen i baren, sniglande var vad det va. Kan nog tycka att det blev lite långdraget på fina Laxen också, det slutade väl med att festen pågick mer utomhus än inne. Solen gick upp  och klockan 05.00 stängde laxen och vi skulle ta oss till respektive skolor för att få frukost. Inte så svårt för oss sannarpselever som hade skolan i princip inom synhåll. Men skolan öppnade inte förrän halv 7 så ett gäng studentbalsprydda elever, en del mer fulla än andra, satt utanför OKQ8 klockan fem på morgonen och väntade på att butiken skulle öppna. Stackars personaltjej som kom och öppnade butiken halv sex och fick se alla oss :)

Vi åt vår efterlängtade frukost. Fötterna var vid det här laget knappt kapabla till att stå eller gå (smärta!) men vad gör man inte för en bal. Klänningen var lite smutsig längst neren pärla hit o dit hade trillat av, men för övrigt var den hel och fläckfri. Håret satt nästan lika bra som dagen innan dock, fantastiskt nöjd med mitt hår var jag för övrigt, tack Lotta.

Nu ska jag gå och försöka trassla ut min hårt tuperade hårbotten som har fått stå ut med ett antal vassa hårspännen och en hårt klämmande och vass tiara (aj..).

Tack för en härlig bal alla på Sannarp, Kattegatt o John Bauer.

Och Tack Hampus!