Erikatta

2009-05-31
22:35:45

Söndag
En söndagskväll i sin ensamhet sitter jag här och ska snart gå och lägga mig. Veckan som kommer är intressant med förhoppningsvis nya möten, tatueringsplaner och skolresa bland annat. Vädret är wuunderbahr :D idag har varit riktigt riktigt hett! Trots det är det enda jag gjort att kolla på Krille när han lirade fotbollsmatch. Imponerande bra var det dock! Många små talager där vill jag lova.

Igår var jag i Hylte och lirade lite beachvolley med donika med flera! Fantastik bra blir anläggningen! :D som en liten strand mitt på örnatorget. Fast ytan är ganska stor, riktigt lyckat bygge tror jag, the pace to be i framtiden ;D

Välkommen tillbaka hem till Gräsås Elin din pudding. Sommaren ligger framför oss alla!

Åh! Nu kom jag att tänka på alla vackra människor som är på bal just nu!! Åhh vad avis jag blev nu...! Lyckliga människor!

2009-05-29
10:33:05

Mötet
Så, till mötet vi hade igår. Det står en fin liten artikel i hallandsposten om man hellre vill läsa där. Vad som är beslutat nu är alltså följande. Nästa år kommer Hylte och Halmstad ha ett samarbetsavtal som innebär att vi kommer att spela under namnet Hylte/Halmstad. Elitlaget kommer att bestå av både hyltespelare och halmstadspelare, likaså division 1-laget. Träningar kommer att ske både i Hylte och i Halmstad, matcher mestadels i Hylte, men även någon i Halmstad. The big mysterious question is, vem blir vår huvudansvarige tränare?? Jag håller på att spricka av nyfikenheeet! Vi fick bara veta att de hade förhandlats med tre olika namn, meriterade män allihopa men vi fick inte veta vilka.. Och att nästa vecka kunde det förhoppningsvis vara klart!!
Vi kommer alltså ha ett till möte nästa vecka. Måtte det bli en snabb vecka och måtte det bli klart! :D

Idag ska jag för övrigt till Ge-kås och råna mig själv..

2009-05-27
13:40:10

Boxercise och besked
Imorgon är en mycket mycket spännande dag för alla hyltevolleydamer! :D vi har endast fått ett meddelande om när och var vi ska samlas och jag förväntar mig information för alla de veckor som gått i tystnad :D det kan vara besvikna besked eller det kan vara bra besked. Jag är nästen lite nervös :D hihi. Efter är det presskonferens så något har de ju kommit fram till !

För övrigt har jag haft fantastiskt mycket träningsvärk de senaste två dagarna efter ett sjukt hårt boxercisepass med Baggis. Det blir en repris idag men det kommer kännas att man lever, big time :) Det är verkligen den bästa formen av träning man kan få, näst efter bollträning såklart! 

Solen är välkommen i helgen!

2009-05-24
19:05:24

Långhelgen
Det har varit en helg av trevligheter vill jag lova. Den startades upp med middag ute i torsdagskväll med Johanna, Sara och Elin. Och i fredags åkte jag till Falköping för att hälsa på syrran och de andra volleybollnördarna. Detta gjordes dessutom i ett exemplariskt följe bestående av min vän Donika. Som sedan i fredgas även kan handla på systembolaget och måste betala tandläkarbesöken. Gratttis igen ;)
Hur som helst jag kom hem på lördag kväll för att hinna sova en timme innan jag tog bilen och hämtade Mattias i stan mitt i natta. Idag, som är söndag då, har vi varit i Halmstad och hämtat ett barbord som vi fick byta med Mattias syster Jenny, för att hon fick Mattias gamla tv. Som om det inte vore nog har vi också avnjutit ännu en underbar middag hos Mattias moster, alltid lika fantastisk mat!

Nu ska jag montera ihop en multibox och träna min stackars kropp.
På torsdag får vi veta!!! Jag vet dock inte vad men någon sorts information ska vi få, enligt Boris sms :)
Äntligen händer det något!

Tchüss

2009-05-22
09:21:38

Ja må du leva
GRATTIS DONIKA PÅ 20ÅRS DAGEN!!! Vi ses sen väl? ;P





2009-05-22
09:17:32

Trevlig kväll på Bulls
Ja det var riktigt trevligt igår på Bulls! Jag, Elin, Johanna och Sara var ute och åt. Det var läängesen jag såg någon av dem och ändå kändes det så naturligt att träffas :) Det fanns massor att prata om! Och mer sånt blir det i sommar, im sure :D så underbart det är att sommaren har satt fart!

Idag ska jag för övrigt till Falköping och hälsa på syrran som spelar mor Estland :P

2009-05-18
20:35:20

Norge Norge
Grattis till Norge. Deras bidrag resulterade i den tråkigaste, mest ospännande röstning genom historien. Ungefär. Men jag måste medge att de var värdiga vinsten! Trots att jag är mycket positivt överraskad av att det var så många bra bidrag med i år! Ett uppsving vill jag lova.
Dessutom var det visst Norges nationaldag igår :)

Nu börjar lägenheten se ut som den ska med lite tavlor och gardiner :) Till och med utemöbler har vi fått till altanen/balkongen! Lite växter ska till också sen är den riktigt wunderschön! Jag älskar stället :D Jag måste lägga upp lite bilder sen när allt står som det ska :D kanske till helgen. Det är ju långhelg nu för alla som går i skolan , eller jobbar i skola för den delen :D hehe jag älskar skolans arbetstider!
Nästa vecka ska jag dessutom med på skolresa! Härlisch.

Nu ska jag göra lite tråkig, ensam träning. Pilatesen jag var på igår var bra, men räcker inte långt om man ska spela elitserien om ett par månader :D
 


2009-05-16
17:52:04

Angels and Demons

Änglar och Demoner höll liksom boken, ett rasande tempo. Jag är verkligen glad att jag har läst boken så man förstår allt. Liksom i de flesta filmer fattades mycket ur boken, tyvärr. I boken är platserna inte bara platser och männiksorna inte bara personer. Där finns så mycket mer beskrivelser, känslor och förhållanden som inte finns i boken. Det var ändå häftiga scener och jag vill verkligen åka till Rom eller Vatikanstaten och se alla dessa verk! Fantastiska! :)

Idag har jag kollat på fotboll hela dagen, först damlaget som vann och sedan spelade Mattias. Det är för det mesta ganska trevligt fast idag det blåste kallt så man kunde tro att man var mitt ute på ett öppet hav, brr.. Men man har lärt sig att det ibland krävs många lager kläder.

Ikväll håller vi tummarna för Europas bästa Marlena Ehrman! La Voix! :)


2009-05-14
20:17:26

Fritid i överflöd och ensam
Det är ju helt otroligt hur mycket fritid man har nu när inte tre timmar om dagen går till att träna. Dagen är inte så rik på innehåll just nu. Jag försöker hitta så många olika sorters träning som jag bara kan för variation. Det lär bli både löpning, simning, cykling, gym och  lite pilates. Ändå är det lite tråkigt att träna ensam. Men varför i hela världen har gymmet och simmhallen sommarstängt?? Trist värre.
Några besked från klubben och styrelsen kommer inte med blixten. Faktum är att jag inte har hört någonting :/

Att jobba har varit otroligt roligt det senaste halvåret! Jag trivs otroligt bra som lärare! Särskilt i Rydö med det fantastiska arbetslag de utgör där. Dessutom känner man verkligen att man fyller en viktig funktion. Som förebild och som vuxen person. Ja, jag gillar det..

Mattias är på träning nu. Han är på träning eller fotboll var dag o helg och sällan hemma, känns det som i alla fall. Är det inte spela eller coacha/träna så är det titta. Och så mycket tid kommer vi nog inte heller få ihop i sommar när jag ska jobba 7-16 och han dygnet-runt- pass som assistent och ha alla fotbollslag i rullning.

Nästa vecka är det kristi himmelfärdsdag och klämdag så det är lite minisemester för mig från och med onsdag eftermiddag. Eventuellt åker jag till syrran i Falköping en sväng då!

Imorgon ska jag äntligen få se Änglar och Demoner på bio!! :D Yess!

2009-05-13
18:33:35

Some action huh?

Jag har absolut ingenting att göra just i denna stund. Jag har dammsugt hela lägenheten, diskat och slängt in en tvättmaskin. Har man inget att göra måste man enligt min käresta skylla sig själv för att man inte har fyllt eftermiddagen med aktiviteter. Trots att man har städat, diskat och tvättat så finns det tid kvar av denna dag, såå, då blir det ännu lite träning, i guess. Det är bara så förbannat trist när man tränar själv. Fast jag behöver det verkligen. Det känns som att musklerna förtvinar så fort man sätter sig ner numera :S

Nej usch. Jag måste göra något åt denna vidriga känsla nu! Jag måste helt enkelt verkligen se till att ge mig själv ett riktigt kok träningsvärk tills imorgon...


2009-05-11
19:52:37

Matchprogram
Det är trevligt att läsa matchprogrammen inför nästa år och läsa Hylte bland de namn som mer står där. Första matchen borta, Örebro. Sen är det Sollet, Engelholm... Ja det är då en trevlig förändring.
Man bör väl inte förvänta sig för mycket, men mycket hinner ju hända innan 17 Oktober :) Gud vet hur lagen ser ut då... Jag har då ingen aning om vad som händer, allt är så hemligt så hemligt.



2009-05-11
17:18:02

Blogging
Enligt Donika är jag så sjukt dålig på att uppdatera. Och jag kan väl inte annat än att instämma då..
Så snart jag har lite bilder och vi har kommit iordning klart i lägenheten ska ni få se. Det går inte i ett rasande tempo när det gäller gardiner, kartonger osv.
Jag jobbar på som lärarvikarie och ska göra det tills sommarlovet inträder. Då ska jag jobba asset av mig på underbara tvätten fram till augusti istället. Det där med "sommarlov", det var läängesen man hade ett..

Nåväl. Sedan studenten skulle jag inte påstå att jag har träffat för många klasskompisar men på två dagar i sträck denna helg har jag plötsligt träffat tre stycken :O :D först kakan Sara som är tillbaka i Sverige lagom til lden Svenska sommaren :) hon var och kollade på samma fotbollsmatch som jag i Oskarström. Och dagen därpå stötte jag hör och häpna på Tanja och Matilda på Ge-kås. Där vi för övrigt var låångt ifrån ensamma (knuffa, trängas, knuffas). LIte överraskad blev jag allt.
 
Hm. En konfirmation har jag också hunnit med i helgen. Det var Mattias systerson som tog studenten. Jag tror aldrig jag har varit i en kyrka med en såå rastlös vuxen människa. Mattias var värre än femåringarna på raden bakom och ville bara ut. Fast vem kan klandra honom när kantorn sjöng som om hon hade svalt en tupp, eller tre. Uooeww...

Förra veckan var jag på Emma Mårtens slutkoncert på Sturegymnasiet. Och gyyd va bra det va!! Speciellt Emma. Awesome! Dessutom fick jag verkligen känslan av att vilja ta studenten en gång till. De som gör det nu kommer ha det bäst dessa resterande veckorna. Jag vill mee! :)

Hur som helst folks, jag lever, datorn är bara inte så högproiriterad :)