Erikatta

2008-09-30
18:45:13

Londonresan
Bilder (london) från Bdb finns här.

2008-09-28
11:39:08

Björn Måns Soran & Özz
Igår var turnén i Halmstad och vi satt bänkade längst fram vid scenen! Och showen vägde nog upp allas förväntningar. Live är hundra gånger bättre än tv, thats for sure :D det blev många skratt. Längst fram och utsatta var vi ^^  men då är det som det ska vara.



Ut och äta innan showen hann vi också med. Det var riktigt trevligt att se the old mates igen! Herregud det var längesen vi gick i skolan nu...

2008-09-27
12:52:09

Läckö Cup och London
Datorn har inte varit igång på länge nu, vilket har varit ganska skönt ^^

Förra helgen spelade vi läckö cup i Lidköping och vann alla matcher och därmed turneringen, som nog hade lite sämre nivå än vi hade hoppats på.. Men ett par matcher blev det i alla fall och nu väntar oss en träningsmatch mot elitserielaget Gislaved innan seriestarten nästa helg!



I veckan har jag och Mattias varit i London som två små turistande svenskar i en stor stad :) Det har varit intensivt och oekonomiskt men dit åker man nog igen :)

Så på måndag är det back to work. Men först blir det en show med Björn Gustafsson i spetsen på teatern i Halmstad! :D

tshüss

2008-09-18
13:43:17

Serien

Nu när jag sitter och kollar över höstens matchprogram blir jag pirrig i hela kroppen! Det kommer vara en nervös Erika inför varje match denna säsongen!  Nu går det inte att spela dåligt en match och ändå vinna mer brudar, nu kör vi. Vi har nya motståndare att lära känna och utmana.
Det är samma gamla brudar med tillägg :) fast ännu mer taggade. Vi är ett helt projekt, ångandes av vilja och laganda :)

Det kommer bli en spännande höst!
check out: hyltevolleydamer.blogg.se

Till helgen bär det av till Lidköping och Knallecupen.
Och efter presterandet i Borås kanske vi har lite bättre koll på lagen omkring oss.
Let's go bryds :D


2008-09-14
16:52:17

Knallecupen
Waaahahhaha!  :D jag kan knappt förstå att vi fortsätter imponera så! Damn we are good!

Laget har varit i Borås och lirat knallecupen. Vi startade i div.1 klassen på lördagen där gruppvinnarna går vidare på söndagen och spelar med elitklassen på söndagen, vilket vi gjorde. Vi slog RIG Falköping C, Södertälje och Göteborg i gruppen på lördagen och fick därmed spela i elitklassen om 5-8e plats. För motståndet stod först Halmstad som är en kommande seriemotståndare, och sedan RIG Falköping B. Och hur gick det? Bäst :DD Vi är hemma utan förluster! Vi kom femma i elitklassen och allså etta i div.1 klassen!

tack för ännu en underbar helg!
*Stolt*

2008-09-08
13:17:54

M..
.. jag älskar dig *ler*

2008-09-04
17:16:04

Artikel om ..vaddå??

ha-ha

I artikelns rubrik står det om att vi har värvat Cissi. Följande text innehåller sedan ett par rader om det, och sedan handlar resten om Halmstad Volley. Det finns till och med en liten "intervju" av halmstad. Mahah..  Duktigt av hallandspostens reporter att hålla tråden huh..?



2008-09-04
16:59:19

BASE
Idag på träningen kommer heela laget ha nya fräsha tights på sig , för igår var det shopping i klubblokalen ^^ hehe ..
En vecka till Knallecupen nu! :D

festligt

2008-09-02
20:37:58

Tips...
 ...För dig som vill överraska pojkvännen/flickvännen med en ny fräsch hårfärg! :O



.. undrar hur stor marknaden är ..