Erikatta

2009-02-27
14:37:40

Elitseriekval it is!

Efter en otroligt bra helg med två fantastiska vinster, först mot RIG Falköping och sedan mo Göteborg, är det nu fredag igen. För motståndet denna helgen sår på lördag Tierp 15.00 och på söndag Jomala, Åland 11.00! Det blirsista dubbelhelgen innan derbyt mot Halmstad nästa helg och Elitseriekvalet. Ja, för er som inte vet redan så är det nu klart! :D Vi kommer att kvala till elitserien! Beskedet var positivt från styrelsen när det kom i veckan :D wiihooooo!!

Det är svårt att fatta vad vi håller på med, vad vi har lyckats med! Viär typ det elfte bästa laget i hela landet kan man säga. På seniornivå. om man kan uttrycka det så, hehe. Från att helt fantastiskt ha kvalat till div.1 för ett år sedan, leder vi nu allsvenskan och ska kvala igen, till elitserien! :D

Ni som läser min blogg och vill veta någonting annat än volleyboll måste ursäkta. För det här är stort för mig och för oss! :D


2009-02-21
09:54:10

Oh my..
Insåg precis att det här kan nästan gå lite hur som helst, så det är bara att satsa allt i dagens match!
Nerves





2009-02-20
10:22:01

Fredag innan helg

Den här veckan kunde inte ha varit mer perfekt för ett Sportlov! Att komma hem från Umeå i måndags, packa upp och åka till träning igen på kvällen och sedan ha en vecka mer eller mindre uppvilning var perfa :) På måndag börjar kidsen skolan igen och alltså jobbar jag.

Mattias är i Isaberg idag och åker skidor och jag och Agnes och Johan ska göra en utflykt till Borås för att kolla på ishockey! Det är gott om initiativtagande tycker jag :D
Imorgon är det match och likaså på Söndag, två hemmamatcher som börjar klockan 15.00 båda dagarna! Två mycket viktiga matcher, lördag mot RIG Falköping och söndag mot Göteborg. We better watch out ...


2009-02-17
16:37:01

Norrland
Tillbaka från Umeå och Skellefteå är vi nu med två vinster i bagaget! Norrland var det nog ingen som inte föll för i alla fall :) Massor med snö! kallt dock, men ett underbart landskap!
Våra resor är helt fantastiska! Allsvenskan 2009 mina vänner är något jag kommer minnas livet ut *njuter*


2009-02-13
12:54:06

Destination Norrland

I brist på tid/ork/fantasi lägger jag upp samma inlägg som på http://hyltevolleydamer.blogg.se :



Snart bär det av mot det ännu mer kalla Sverige! Vi har uppgifter som tyder på att det är närmare 23 minusgrader i Umeå dit vi ska och lira! Mmm, låt oss hoppas att de har välisolerade hallar :) Jag rådde precis Donika till att inte raka benen, vi kan nog behöva lite päls.

Klockan 15.20 åker tåget och imorgon, Lördag förmiddag förväntas vi anlända i Umeå. Första matchen spelar vi mot Skellefteå på lördag 14.00, där även melodifestivalen håller till, därför väljer vi att sova i Umeå (Tack och lov med tanke på förra veckans prestationer men aj aj aj med tanke på att med rätt mängd fanatisk vilja ser jag mig själv med flera festa loss med Lasse Lindh på efterfest)
hehe...

/Erika

2009-02-07
09:21:56

Och just det..

.. Mattias har fått en helt ny stoor lägenhet. Och när vår deal har kommit dit den ska bor jag där med ^^ eller hur babe? hehe...
Det luktar lite lyx men ja, det går helt enkelt bra nu :)



2009-02-07
09:07:01

Nerver

Dagens förberedelser är många och jag är uppe med helspända muskler och en otrolig nervositet för tillfället. Det hinner nog gå i vågor många gånger innan matchstart.
Speciellt under inspiken när man vet att :ohooh, vilken minut som helst börjar det som vi väntat på, och sen helt plötsligt är man mitt inne i det! läskigt :P
Vi får nog bra med publik i alla fall! Det tvivlar jag inte på en sekund.

Nu darrar jag snart så jag slutar här och går och lagar lite gröt.


2009-02-06
21:51:36

DERBY!
Så var det då dags. Imorgon spelar vi mot Halmstad som hittills har förlorat en match i allsvenskan och ligger alltså tvåa efter oss. Soom vi laddar och har laddat denna vecka! Imorgon väntar ännu en dagsresa med laget och alla är nog lite spända och förväntansfulla just nu. Själv har jag känt av nerverna ett par gånger redan. Imorgon måste allt stämma. Och det där ordet, måste, är inget ord jag egentligen vill använda. Men jag vet att vi kan få allt att stämma när vi vill och imorgon kommer det att vara det laget med mest vilja som står som vinnare. I'm sure.
Därtill kan nämnas att om vi vinner imorgon är det den fyrtionde vinsten i rad vi tar. Bara det är en sporrande tanke.  

Klockan 15.30 lördag i högskolehallen gäller det! Be there!

2009-02-01
09:26:50

Kval U21 SM
Det är som vanligt nu väldigt mycket volleyboll. Igår var vi i Svedala och spelade U21 SM kval där vi slutade tvåa efter en förlust, i finalen, och idag är egentligen första helgdagen sedan allsvenskan startade i början på januari som vi har spelledigt! Skönt att kunna pusta ut lite också. Jag ska ägna dagen åt väldigt lite förutom att gå på bio (Valkyria). Och en flytt har skett eventuellt sker en igen..
Annars jobbar jag fortfarande som vikarie åtminstone två veckor till, sen får jag se. Det är ett bra jobb, även om det kan vara krävande :)



Nästa helg, lördag möter vi Halmstad i Högskolehallen i Halmstad! Så kom och kolla!