Erikatta

2007-05-31
10:49:37

clever potatoe

Mmm idag hade Erika sin smarta dag.... eller inte..

Så sitter man på tyskan  och pluggar asset av sig inför ett matteprov som man knappt kan.
Och så när man väl sitter där... på mattelektionen, och läraren delar ut provpapper så säger hon "Men Erika, du behövde ju inte göra detta provet... "
Ehhh... nähee :o  happy surprise där!
Så säger hon "Men du får ju göra det om du vill, jag har ett över"  
JAG:   "Ehh... jaa.. det kan jag ju göra...." 
--Men va???  VAD sa du nyss Erika?!?  Två sekunder senare sitter jag där och förstår att jag bara kunde ha gått därifrån utan att behöva räkna ett enda tal mer i heela mitt liv! 
Ändå sitter jag där med ännu ett prov framför mig... Hoppas att jag har gjort det bra annars har jag definitivt gjort bort mig... ha!!
 
Aldrig mer matte ...aldrig mer tyska...
Aldrig mer spanska..    I'm done! :)            

<3 //erika




2007-05-30
18:24:18

Stekhett !

Igår va de steekhett ! Typ dog av värme ! så vi bestämde oss för att ta ÅRETS FÖSTA dopp ! Skönt, fast liite kallt i vattnet kanske.. hehe de va jag, stina, hanna, agnes , moa, fanny och erica såklart! mkt trevlisch ;)
image40jag å agnes dyker ! :D å stina funderar.. "hur fan gör dom" ..alla fattar som har sett stina dyka x) hehe

Har även skitont i foten, har typ stukat den lätt.. såklart va det när jag spelade fotboll ! hann typ spela i 2 minuter, sen gick de som gick.. har farande ont, kan inte springa eller nåt typ :S
image41Badade fötterna med .. skönt !
Erika är trött som ett as, å de e jag med.. hade det inte varit för att jag MÅSTE följa LOST hade jag nog lagt mig å sovit nu.. Med Erika haha inte! Dessutom så saknar vi volleybollen ! humm.. känns tomt utan den :'(



81 dagar kvar !!! Sen flyttar jaag ! woho..!  Hade bäst // KATTA

2007-05-27
21:51:57

Dammark


Hemma från Danmark igen och tröttare än på länge.
Underliga danskar det där som inte käkar ordentlig mat mitt på dagen under ett läger när man behöver den som mest.. Hm...  Jaja vi anpassade oss väl och åt vad som fanns till lunch vilket mest bestod av bröd som någon tappat saltkaret i ungerfär. Dessutom är Köpenhamns vatten det minst goda vatten som smakats vilket de flesta av oss erfarade. Men, man tager vad man haver (eller hur man nu säger) och vi lever fortfarande.

När man är på läger ämnat för yngre medlemmar tycker man nästan synd om de ledare som tagit hand om en själv i tidigare tider, hehe.. Tonårstjejer överallt som retas och klänger på samma stackars killar (som nog förresten är ganska nöjda) och alla verkar de tävla om vem som skriker högst, springer mest i korridoren och somnar senast. 
 Okej då, vi ska inte dra alla över en kant, många är ju lugna med, som de vettiga hyltetjejerna :) Speciellt sådana änglar som Katta och Fancy...
Går väl heller inte att undkomma att de söta livliga varelserna, och allt liv de för, också är en del av lägret! De är ju ganska roliga i alla fall och klart att man känner igen sig... fast ur ett annat perspektiv.

image30  <---- den här tröjan/linnet visade sig vara exclusivt designad av mäster Åström himself under den tid han drev  "spike". Finns bara i tio ex till och me, kan bli värt nåt  :) haha

En annan sak jag tänkte på när en sak nådde min hjärna... Mina tränare för guds skull.. I owe them everything!  Vi är för bortskämda med bra tränare helt enkelt :) ...ända från åren med Freddan och sedan Boris och Daniel och sen kom Harry in i spelet. Och rare far såklart :)  Vilka tränare som i fortsättningen lever upp till vad de har varit/är för laget och även individen återstå att se. Johan är såklart också en del i pusslet! Hade gärna sett honom tillbaka...
  I alla fall gör de mycket jobb för att vi ska få spela och träna som vi gör, vilket jag och laget uppskattar.   

Okej men nu... Schlafen bitte, ruhe! hehe..  har man sovit på luft i två nätter, varav blivit väckt av att brandlarmet gått en av mornarna behöver man en säng...      

//eriika

image37
Bild: katie o fancy (i de limegröna hallandströjorna) tror dom kan bli bruna av hallens varma lampor (?)  (nej, det funkade inte...)

Katta.. aah jag håller helt med erika.. även om jag såg det ur ett annat perspektiv, alltså som spelare! De flesta va schyssta, men aah en del kan man ju undvika.. hrm inga namn ( några kanske vet vilka jag menar ?) humm..image42Sen va de ju rätt gött att vårt vann hela alltet också ;) hehe
elin, emelie, erika, jag :O, Fanny( fegisen våga typ inte skrika<3haha)
Sara, pernilla, cassandra och jessica
//KATTA

2007-05-22
19:26:50

WEE
TJAA !

sitter här med erika.. e typ helt dött, men så e de när man bor i en håla :O hehe.. hon slår mig, jag slår tillbaka.. FULLTRÄFF ! mohahah.. hoppas de sved ; ) <3 hihi

image35<--tss så tror hon att hon e bäst.. stackarn :P men alltså jag gillar henne ändå :D <3

HADE BÄST ALLA

2007-05-22
17:07:24

initiativ

image34  <--- erika i tankar

Nu är det svårt
att motivera sig.... skolan känns knappt lönt att gå till i dessa seega slutdagar när kurserna börjar ebba ut och man gör onödiga saker bara för att något ska göras...  men man får väl offra sig lite. Det är ju trots allt bara två veckor kvar nu och sedan behöver jag aldrig mer läsa spanska, wiiehoo, ingen mer tyska, yeeay, och ingen mer matte i heela mitt liv :) skönt det ska bli... Bara massa bild och idrott nästa år :)

Att träna har nog sällan kännts så tråkigt heller... bara rehaba, rehaba, rehaba...
Tiden före operationen kändes mest hopplös innan jag fick operera.
Tiden precis efter operationen var jobbig, med kryckor och smärta nästan hela tiden.
Nu 24 veckor efter operation när det inte gör så ont längre är det skitsvårt att ta initiativ till att träna ordentligt... Har tränat nästan likadant i flera månader och det är inte jättestimulerande för er som inte vet. Hur varierar man rehabilitering liksom..  Att träna själv är ingen hit det heller. Det gör ont att belasta och jag vill bara springa och hoppa mer än någonsin :o
Men jag måste helt enkelt träna även om det nu börjar bli lite slarvigt med det... suck.
Tvekar på att det kommer att bli lättare att ta initiativ till att rehabilitera när man får sommarlov nu med, längtar såå till sommar, sol, stranden och feast :D
Finns bara ett alternativ och det är nog att träna om jag vill vara med till hösten. Vilket jag vill mest av allt. Det är vad som driver mig -längtan efter att stå på planen. Det går helt enkelt inte att vänta in hösten och hoppas att det har fixat sig. För att få ett resultat krävs ett jobb det har man ju lärt sig. Att göra en operation var ju självklart, hade inte varit kul att få göra den senare och missa ännu mer tid. Träna hade man ju fått göra ändå.

Tror att jag skriver det här för att jag själv behöver höra det, haha, så att det blir av, men ni får me läsa.
// Eriika

image32

2007-05-19
12:25:34

lite sömn o albanbrudar

Känns lite slitet när man sover hemma för lite men som tur är e det ju lördag och fortfarande helg.

Måste bara åter igen nämna dagens i-landsproblem här nedanför XD haha fasen va kul sis man har...

Treevligt hade vi hos Sarah i torsdags och åt pizza och annat gott för säkert en hel vecka :D wündershön rabarberpaj hade sarah gebakt till oss. yummy!

Igår, fredag, var då lite speciell. Jag var på min livs första ALBAN-BRÖLLOPS-FEST med Donika! Det var Eljesas bror Bari som gift sig och nu var det dags att fira bruden.
O shiiet va fiina brudarna va :o Dom såg ut som dockor allihopa! Och nu menar jag inte att det var massbröllop, det var bara en brud som firades, men tydligen så ska alla nygifta "brudar" (och fråga mig inte hur länge man är nygift enligt albanerna) klä sig i en traditionell dräkt och vara sminkade som barbies med håruppsättningar som var helt underbara. Dessutom bytte de klänningar säkert fem gånger under hela kvällen, den ena vackrare än den andra. Ja, precis som dockor var de.

 image27image21 image28
image22image23

Udda var också att det nästan bara var kvinnorna som fick vara på festen. Inga män var bjudna. De enda männen var brudgummen, hans yngre bror som tittade förbi, någon som hjälpte till med mat, och en kusin som filmade.
Vi fick tårta, och något annat som jag inte har en aning om vad det hette men det var sött och fett så det bara dröp om det. Det gick absolut att äta men frågan var vad det kunde bestå av -mer än socker då altså. 

image29    image24   image25

Och så lärde jag mig ju då att dansa. Dansa på albanska! Det fanns lite olika steg men ni skulle ha sett vad jag kunde. Det krävdes dock ett par rundor med 1-2-3-4 i huvudet innan det satt som det skulle :) hihi. Sen kan man ju tycka vad man vill om musiken när man inte fattar för fem öre vad dom sjunger om.
Tilläggas ska ju också att jag var den enda icke-albanen på hela placet.... mhm!
Intressant upplevelse må jag säga...   

//erika


2007-05-17
14:24:42

//Katta här 17/5
TJAA ! idag ska jag checka på fotboll ! trodde ju att stina agnes å moa skulle spela, men tydligen va de ju herrarna, så får la kolla på dom ist ;) dom möter ju unnaryd..jupp

image26  <---fotboll, se å lär ?

Alltså fatta PANIK jag fick igår :O JAG TAPPADE MOBBEN I TOALETTSTOLEN !!  woop..(tu att man hann spola först iaf xD ) fast den e rätt ok nu när jag fönat den halva natten. usch..de va hemskt.. knapparna funkade typ inte..men nu funkar den iaf ! =) tur de .. fattar bara inte hur jag lyckas, men jag e ju skickligt på sånt.. hrmhrm..

Fick kallelse igår till landslagslägret i sommar! äntligen, längtar som fan =) men vadå pojklandslagsläger ? ;O haha..



//Katta

2007-05-16
19:39:22

Återbesök i Varberg

image30

mmm.... hann med att skriva två sidor tyska på nationella provet innan sjukhuset väntade för återbesök efter korbandsoperationen i vintras... Kära far följde med.

Jodå det såg bra ut tydligen.. Lite smärta sådär får man la stå ut med ett tag till, bara i sin ordning sa farbror doktorn, Christer Swenson. "Alla förutsättningar för att knäet ska bli bra igen" hette det !!!  :D:D  ååå va jag längtar efter att få röra mig fritt igen... !!

                                                  image7

image31


fyra dagar lediga nu !! wiie... ska till sarah imorgon och äta oss smällfeta och ha det nice, sen blir det albanparty på fredag. Långhelg väntar... (dock utan volleyboll)
Dessutom har Harry lovat mig och Donika TEAPARTY! Får man ju inte glömma bort.....   //eriika

2007-05-15
20:23:48

Sommarn börjar märkas
Ja... är det inte sommar snart? jooe det äär sommarlov snart! :D wiie... bara 12 skoladagar kvar nu!! aah va skönt (fast en vecka till för katie den stackarn...) hehe

Ja så va då säsongen slut efter helgen och hur känns det då?? tråkigt, lite lessamt... trots att året inte varit som jag väntat då man fått stå vid sidan av, istället för på planen. Ja, trots det känns en vecka utan att få träffa laget som en evighet. Är så stolt över laget :)
U-21 SM i Gislaved var helt otroligt roligt!  "Det skrattande laget" som Harry vår ängel sa :)
Såå underbara tjejer. Åsså får vi ju inte glömma Boris the Boss såklaart.
Längtar redan efter nästa säsong, vi kommer vara ett lag mer än någonsin, och då får jag till och med vara med och spela (shiet blir ju helt galen bara av att tänka på det) hehe :D må det vara snart.
Väntar även med spänning på nyheter om hur herrlaget kommer att se ut nästa säsong -alltid intressant.
Laget ni är bäst!

                                             image9


Andra underbara tjejer är dom i klassen (och då är killantalet avrundat till tjejer). Thnx mim o marcus för en fiin fest i fredags!! jag säger det me: flytta lite oftare :) dessutom gör nog mims den godaste smörgåstårtan ever me! mums..

image10image11image12image13image14image15image16image17image18image19

Imorgon väntar en återvisit på sjukhuset i Varberg med mitt lilla knä... detta eviga knä.. mhm.

pusshaj <3 och simma lugnt nu! hehe               //eriika

2007-05-15
18:29:52

Ve e på G

Nu är vi här me.... får vi se hur det blir med det...
En hel del volleyboll?? mhm förmodligen, hehe.
Välkomna Välkomna till Erika och Kattas blogg! :D

Å glöm inte... Livet e underbart bara underlivet e bart!



SÅ HÄR SÅG DET UT DÅ:

image20

.....OCH SÅ HÄR SER DET UT IDAG, hihi

image39