Erikatta

2007-06-28
18:47:03

Hihi...
... Hej då Sverige!! 06.45 sätter vi oss på flyget ifrån detta regniga land....

Tillbaka om en vecka eller så, om man inte har lyckats bli kidnappad innan dess...  ^^

Försök, även om det är svårt, att klara er utan oss så länge :)

// die zwei Personovics

2007-06-26
17:16:51

det här som kallas svensk sommar
Jobba, jobba, jobba... tråkigt. Går dock att jobba innomhus med gott samvete så länge det regnar.. den enda bra sak regnet har med sig. Fast det slipper vi på Fredag I hope :D när vi flyger ifrån detta svenska land med sikte på medelhavsklimatet och livet på Cypern. Wiiiee...

image82  image83 < Cypern, Ayia Napa

//eriika

2007-06-23
23:47:14

midsommar o teaparty

image80 < hmpf....

Midsommar var lugnare än vanligt med familj o vänner, vilket nog kändes lite skönt i det lagom friska tillstånd man var i.. Mat och sådär ^^  Hemskt väder det vart med, Kristian var dock skadeglad. Regnet betydde tydligen att någon sängförsäljarkedja blev tvugna att lämna tillbaka pengar till sina kunder (om det regnade på midsommar, vilket det ju gjorde) ... eller något i den stilen.
Jag och Katta hade tidigare på dagen sovit bort flera timmar, och det kändes fean riktigt gött att inte behöva göra någonting. heh...

image79 < fin i tidningspappershatt XD

Idag, Lördag, var det Teaparty som gällde hos Harry. Jag och Donika "big D" var på tebjudning :) hehe, hos ex-coach Harry. Han hade massa fina gamla bilder som gick att skratta gott åt :D Gamla matchprogram, elitserieprogram osv. Och film med. Så ni som känner er "skyldiga" till att ha poserat i en av dessa program allt sedan ungefär 1988 och framåt -ni har blivit sedda, flera gånger om, va så säkra! Vi förstår att modet har ändrats ;) hihi.. en och annan rolig bild var där allt :D 
Och listorna fick ett kärt återbesök med.....
image81 < me n Donika va på te

Nehe gott folk,,, "just give it a smile"   på återseende  //erika


2007-06-21
19:01:53

Hemlich
hihi erika funderar STORT inför framtiden, och ni får inte VETA! hah! :P

Och jag har jobbat fyra dagar, jag oorkar inte mer hah, fyy va trött jag är. Dessutom är jag sjuk  :(  riktigt känns hur ena halskörteln är svullen och öm... Usch ja.

Nu ska jag filura ännu mer på mina hemliga planer, hehe

Katta kom hem nu :)
pusshaajj / /eriika

2007-06-19
20:28:41

när man ser tillbaka....
...så längtar man till vad som kommer...

image57 eller ja.. året började ju inte så bra, och det slutade med noll närvaro (fysisk) på planen, trots full närvaro på träning.... mm så kan det gå utan att man tänkt sig att det skulle hända just en själv. Vet ju hur lätt det var att tänka att man aldrig skulle skada sig innan det skedde.

Men det var jag det.... för SIKKET LAG DET ÄÄR :)
remember tårar i U-19 poolfinal (äh glöm det förresten)  och magknipsskratt i U-21 hehe mycket minnen :


 image59 kraaam i hyltelägret :D

image64 väl installerade, organiserade och laddade i Gislavedhallen inför en krävande helg

image65 lagets gamla, de fyra 89:orna vart med förr, ynglingar va Fanny och Moa 92:orna :)

image68 inget att klaga på inte, louise och katta i defense är tummen opp

image67 ...eller vad säger du Boris :)

image62  och alla dessa sovmorgonar som vi offrat för varandra (gör vi så gärna)   ...lite frukost i bilen är ju aldrig fel, smart Moa ;P

image63  många sköna stunder ihop, packade på madrass, f.v: katta, fanny, anna, louise (tror jag)

image60 och här ser vi ett exemplariskt magknipsskratt, ovanligt att det kommer från donika med ^^ hehe

image61 :o 2 minuter innan matchstart blöder eljesa näsblod över hela handfatet !! men lugnt, erika fixade det :) eller ja... det fixade sig i alla fall..

image69 herrfinalen var av intresse, både från rollen som tjej och volleybollspelare ;)

Mycket händer i hallen grls...

image71 onda fötter och annat har många av oss dragits med, det är väl idrott i guess

image70 mm mycket roliga träningar, vet inte vad just denna övningen heter dock men den är säkert givande...

image72 och ja.. alla är vi lite galna ibland med, acceptera oss som vi är..
image78  just det.. image75 och stretchar gör vi med ihop, tydligen till och med i sängen om det är nödvändigt..

image73 här känner man igen sig.. image74 ..och här, kära bollrum...
image77 och nu är det SOMMAR, lite beach, och en NY SÄSONG som väntar, hoppas på att få se hela gänget på planen då med <3 hade älskat att få spela just det gågna året med er men nu ser vi framåt istället, div.1 here we come?  ...I hope... :)

image55  //eriika längtar till hallen, katta är i falköping

2007-06-18
19:55:35

artonde i sexte
fyy va jag e nöjd med mig själv idag :)    (så nöjd att jag har rätt att få skryta med det lite...)

blir ju nästan farträdd när jag springer så bra som det går, hihi ^^  vill inte stanna..

                       image54

2007-06-15
17:10:11

arg...
... blev jag. Jag blev så arg.
Skulle helt fint o lugnt gå o hälsa på min lilla vän som hade opererats. Jaha frid o fröjd, solen lös, och helt oskyldigt går jag fram till receptionen och frågar vart hon ligger och då säger tanten i luckan på sitt egna otrevliga vis... "mjahaaaa... erm, kan du hennes personnummer då?"
Joo det fick hon såklart och så kollade hon i sin dator i hundra år innan hon kom tillbaka och sa "mjaa men hon är ju utskriven" ( en *fan-va-du-stör-blick* hann hon med också )
Jahapp tänkte jag, det var konstigt för hon hade ju opererats i förmiddags... I alla fall så ringde jag hem till henne, systern svarade, men någon Eljesa var där inte utan hon skulle vara på sjukhuset..
Jag gick in till da Biatch i luckan igen och berättade att jag hade ringt hem och där sa de att hon borde vara kvar där.
 "Ja men här står det att hon är utskriven i alla fall"
Erm.... Du kan möjligtvis inte se vart hon har legat då? Hon kanske är här fortfarande.
"Om du väntar nån timme så är hon säkert hemma sedan, hon är kanske på väg hem nu!"  
AArgghhhh!! Dööda mig låångsamt #"@F!! jag kunde inte hjälpa det men jag ville bara kräkas på denna såå samarbetsvilliga service-dam. Bestämde mig för att bara gå...
När jag senare talade med Eljesa dagen därpå berättade hon att hon hade varit vaken och på sjukhuset från klockan 12 till 17 ungefär, altså när jag var där.
1-2-3-4....... puuh, andas

image54

Ville bara få det ur mig!   // eriika
o Puss på dig min lilla vän, nu blir du bra igen! :)  

2007-06-14
21:57:16

artar sig...
jaha så gjorde man första hela joggingrundan då :) mycket liten dock men man får la börja någonstans... Goda nyheter är kanske att kroppen ger upp före knäet, om det nu är goda nyheter, kan man ju vrida på lite.. det kändes bra i alla fall :)  Goda ord från Simon med som ger mig fria händer att träna!! :)  nu äntligen börjar det bli kul igen ,,,, !!

2007-06-12
10:40:59

Tropiska Sverige
Jaha alla signalkräftor därute, det är varmt, men klaga inte. Vädret är som det ska, allt är mycket lättare när det är sån här sommar, eller allt utom att jobba då kanske... Jag saknar då inte vintern i alla fall!
Och därför..... ska jag inte stanna här inne längre :)   

Peeace people       // eriika

2007-06-10
12:59:09

Lång helg

Shiet sikken lång helg :) började redan i torsdags och är inte slut än, allt är en hel lång feast :P
Hunnit träffa massvis med folk och haft askul, festat me crazycute -johanna o co. Träffat många gamla bekanta, och nya bekanta och bara bekanta :)
 
image53 

Och ja, igår var vi vid havet, men nej jag badade INTE, jag erkänner att jag är badkruke-drabbad.

Skulle cyklat till Elin idag med Sarah men slutade med att det inte blev så iaf... så här sitter man och svettas i värmen istället.

I veckan slutar sis nian, måste man ju se när alla gråter och är glada på samma gång, hehe.
 Och snart ska man börja jobba med. Kommer jobba asset av mig denna sommaren.. Men pengar ska man ju ha.
 
puuh sikken värme.. :)   //eriika


2007-06-08
13:29:36

Sommar !!
Äntligen är det riktigt sommarväder, och man steks när man går ut.. sitter här i bikini och ska snart ner till sjön å bada me Erica! gött som fan.. och om en vacka slutar vi örnaskolan för gott, usch, men de ska faktiskt bli mest skönt. Även om men kommer sakna många! 
  Och efter sommarn ska man flytta.. Ja, de e faktiskt inte så långt kvar! tiden går..fort fort fort!! Nyss var det snö och kallt, men pluggade skiten ur sig och trodde alldrig att det skulle ta slut.. Och nu sitter man  här med bara en vecka kvar med en del personer! Att man kanske aldrig mer kommer träffa en del, kan man typ inte fatta ! Men har ju ändå träffat som klass med mera varje dar under nästen 3 år !! sorgligt.. men skoj har de varit ! 
 I måndags var vi på skolaresa i skara sommar land ! va skoj, men trött var man efter :P hehe sov kanske en halvtimme ? och det var att halvsova, haha för en del kunde inte hålla tyst på natten ! aja, okej, jag ska inte skylla ifrån mig, mén de va ju skoj nu när men tänker tillbaka på det.. hehe, hade ´ju velat åka fritt fall, men ne, sket i det.. men när man tänker på att de va så skoj där, så e de sorgligt me tanke på de där med avslutning om en vecka :' )
 Vfr kommer allt roligt till ett slut ? men samtidigt hade jag inte pallat ett till år i halvskabbiga, kriminella (?) örnaskolan..
 image52haha lina hane å dennis.. kommer sakna denna tiden :' )
//KATTA

2007-06-07
13:39:58

finally
wiihoooe ikväll drar vi ut o imorgon blir det fest :D   ....varför kan man inte få sommarlov året runt?   :)

2007-06-05
19:46:52

Farligt i stan idag

Skola?? No more, inte detta skolåret iaf. Nu är det absolut sluut.
OCH vad gör vi då? joo.... ger oss ut på stan och glädjeshoppar i tre timmar :o ha!! det var ju mindre planerat, men så kan det gå fast att det är farligt, för ekonomin då. Speciellt när man vill ha nytt av allt. För det är så man börjar känna efter att tag i alla butiker. JC är farligast för där blir man Jeans-galen och då blir det inte billigt!
Och så har jag ett meddelande till Gina Tricot: skaffa STÖRRE lokal !!! Jag blir gaalen när man e där inne och behöver ett skohorn för att ta sig in över huvud taget. Man får cellskräck av bara tanken och det är alltid fem mil kö till fyra omklädningsrum. Jag kräver större yta! hm.

Jaja, hemma igen och väl är kanske det. Imorgon är det nationaldagen ...och Volleybollens dag för er som inte visste XD hihi.. See u around //Erika


2007-06-03
16:20:02

Halmstad 700 och finally: Beachvolleysäsong

Igår, lördag:
Halmstad fyller 700 år och det klart det skulle firas
med en heldag/helg. Måste säga att jag var imponerad av hur bra gjort det va. Vart man än gick hände det saker. Fint väder var det  med och massvis med människor. Flera miljoner.... eller många i alla fall. Man blev alldeles glad bara av att se alla.
Lite som en turist på hemmaplan kände man sig som när man gick där med sitt program i handen och "die sonnenbrillen" på. Bara kameran och midjeväskan som fattades.
 Sarah var på G och Alexander och Marcus försökte slå rekord i försäljning i Östras-tältet. Matilda samt Linn med sällskap stötte vi på vid Röda Kvarn men annars kände man igen förvånansvärt lite folk med tanke på mängen människor. Tur att det fina vädret ville bidra med, annars hade man ju aldrig orkat vara där....
Hästskit var det förresten också gott om, luktade.... medeltid ? hm...
Katta, Agnes, Moa o Fancy fick fina frisyrer (skulle föreställa nån sorts tids-epok-frisyr eller vad det nu va) och så va det bio. Såg Zodiac (ja Sarah, nu vet jag va den hette). Helt okej film altså, dock inte en sådan som gör sig mycket bättre på bio än hemma. 
Som grädde på moset (om det är så man säger) minns vi vår "22-åriga" tjej på bussen hem som tyckte det var skönare att kissa än att ha sex.. XD (ni som var med vet vad jag menar) hm, tror dock inte hon delar den åsikten med så många. 
I alla fall var det en trevlig dag/kväll!

Såå... Nu är innomhus säsongen 06-07 absolut slut och vi invigde delvis idag, söndag, Beachvolleysäsongen istället :)  häärligt, härligt att spela ute i solen och få sand mellan tårna och överallt annars där den kommer åt. Perfekt väder för spel ute idag, lagom lite vind och moln. 
ElitTouren startar idag också. Dessutom spelas World Tour tävlingen PAF Open i år på Åland och gissa om man vill dit.. Mhm, Beachvolleyfolk och fest med förstarankade spelare i världsrankingen :)  


 Inget skolarbete kvar, Katta är i Skara, jag vill till Cypern och nu är det SOMMAR !! <3    //erika 
 
image46 
<Erika sommaren-06
image47
<Katie, Agnes o Erika, Anumat serving

image48
<Fanny hits Erika "blockerar" (lägg märke till hoppet :) )
image49
< Fanny o Doni är beredda
image50
< man down, Anna o Erika på marken

image51 
< suuuperserve Katta



2007-06-01
16:19:44

Spexkort ! HipHoppers..

Japp, så har vi tagit vårat spexkort också.. Vi va hiphoppare hrmhrm vääldigt coolt! Synd bara att vissa såg ut som vanligt, men va gör de .. coola ändå! Kände mig som en gangster när jag gick runt där i skolan med byxor som tält, TÄLT och jag menar det :P haha

image43image44Så här ser det ut när jag och erica är hiphoppare :O
haha men måste nog erkänna att Sebbe var bäst utklädd xD hehe
image45å så va de ju pg niklas dennis å jonas som röker på ?
Hade bra hiphoppers ! ;D //KATTA