Erikatta

2009-09-30
21:05:25

kladdkakan.se
haha DET är en hemsida för dig katta! :D

Nu visar dom idol på tv4 som resten av dygnets 23 timmar.



2009-09-26
11:23:21

Ge-kås idag
Snart drar jag, mamma och katta och krille till ge-kås en sväng sen blir det till och träffa laget ikväll! Inte många lediga helger man kommer ha nu så det här är en av dem på länge.

Och angående mitt itdigare inlägg att jag saknar mitt långa hår innebär det inte att jag klippt av det uten mer att jag klippte upp det i början på sommaren/våren och det är knappast noterbart när det är nedsläppt. Men jag saknar min långa hästsvans som i och med uppklippningen blev mycket kortare! :)


2009-09-25
11:08:35

Hej
Idag är en sån där dag när jag saknar mitt lång-långa hår igen. Blä. Ikväll kommer Katta hem iaf och imorgon ska vi dra en sväng till ge-kås, (igen)! Jag har även hittat min kamera hemma hos mamma och pappa i veckan där den har legat hela sommaren och inte gjort någon nytta alls. Det måste bli bättring på det.

Igår var jag, mamma, pappa och krille på Studio Strand och beställde förstoringar sen vi var där och fotograferades. Det kommer bli såå fint :)

och, snart fyller jag 20!

2009-09-16
16:05:06

Knallecupen
I helgen har vi vår första cup i Borås. Det ska bli mycket mycket intressant att se hur vi som lag ser ut i match. För det blir första matchen med Hylte/Halmstad! Spännande :)
Igår träffade jag Anna T i stan med syster och vän vilket var mycket trevligt! Det var ett tag sedan och snart far hon iväg igen så man måste passa på medans hon är här!

Nu ska jag snart åka till halmstad för först lagfotografering och sen gymträning på form.

2009-09-13
19:14:53

Kändisdjungeln
Kändisdjungeln.. vad är det?

Igår var det Johannas födelsedag och hon var uppmärksammad i en mycket bra artikel enligt min mening i hallandsposten. Yes, happy birthday!

Jag och Anna tog med Kelly till Ge-Kås också - success :) Pengarna fick egna ben och placerade sig i Ge-kås-kassan snabbt.
Det där med engelska och svenska flyter ihop lite numera. Eftersom det blir mest engelska med laget, engelska träningar, och annars när Kelly är med har man nästan börjat tänka på engelska. Och talar engelska när man inte behöver av misstag. Men det gör inget :) man får ju användning av den!

Idag hade jag bestämt mig för att placera ett fyspass i örnahallens gym. Så fick jag ett mess av Cina och sen kom Kelly så plötsligt blev vi tre :) Så idag har det blivit en timmes gym, lite längder i bassängen och svettandes i bastun. En perfekt söndag egentligen.

Nu medan jag väntar på mattias ska jag smaka en ny chips-sort (sourcream bearneise) och tända mitt ytterst coola ljus (det skiftar färg hela tiden!) som jag fyndat.

Adios vänner

2009-09-10
16:00:44

Ciao

Nästa fredag har "Flickan som lekte med elden" bio- premiär, mååste ju ses :D

Nästa vecka är det dags för knallecupen, vi tränar allt utom tisdagar nu och har order att träna ännu mer och äta proteiner så att vi växer :O :) yes, sir, det finns inga genvägar..

Nu ska jag rusa på träning!


2009-09-05
12:05:32

Volleyboll

Det är mycket av den varan som vanligt. Volleyboll.
Kelly har tränat en vecka med oss nu och hon är trevlig och lättsam så det fungerar jättebra. Om två veckor är det dags för de första matcherna i Knallecupen i Borås :) spänannde värre.
Fröken Tengnäs är minnsan hemma också så henne vill vi gärna träffa om det är möjligt. 




ehh, nu gjorde jag nåt knäppt med min dator, all text blev enorm :S
haha fan va sjukt, hur gjorde jag det ...