Erikatta

2009-06-22
23:43:28

Bättre

Hostmediciner, ögnsalva, nässpray, panodil, halstabletter, ipren.
Härlig diet man har gått på. Det börjar minska nu tack och lov. Nässpray och halstabletter finns dock fortfarande med i kosten. Efter att ögonen börjat rinna i lördags var det dags för öronen att plåga mig när jag vaknade i söndags. Tack gode gud att det blev kortvarigt för att ha ont i öronen är inte nådigt. Nåväl, jag mår bättre nu, har till och med varit en sväng på ge-kås. Men träningen imorgon får bli lugn. Dessutom vet jag inte hur mycket mina ögon klarar av som fortfarande är röda och irriterade :/
Hur som helst är jag mycket bättre nu. Och glad är jag för det för nu skiner solen som aldrig förr, och vem vill sitta inne hela dagarna då!

Soolenskiner! :D


2009-06-20
22:25:19

Sjuka
Det var första veckan på tvätten nu ska jag vara ledig i två veckor. Första veckan blev det dock inte mycket jobbat. Måndag jobbade jag, tisdag kände jag mig plötsligt otroligt hängig efter en döjobbig natt. Jag åkte hem och låg nästan hela dagen i sängen/soffan med nästan 40 graders feber, helt utslagen. Jag hade glömt hur dåligt man kunde må av feber men det var helt hemskt, orkade knappt gå till köket och tillbaka den dagen. Jag var lite bättre dagen därpå men halsen, svalget och öronen var tjocka och gjorde så s*tans ont! jag fick stanna hemma två dagar till och idag, ytterligare två dagar efter är jag fortfarande inte kry! Snoret rinner som ett vattenfall och infektionen har helt plötsligt och smått oväntat nu attackerat ögonen som rinner och lyser rött :(    ischlopischlo! Hela min kropp är efter fem dagars sjukdom ytterst fysiskt svag och besvärlig (djup suck).
Och Mattias har det inte mycket bättre. Han är också überförkyld.

Inte roligt alls och så oinspirerande det kan bli. Jag hoppas på snabb och effektiv tillfriskning. 


Jag älskar dig 
mitt hjärta, min kära :) 
även om vi är sjuka och orkeslösa
 

2009-06-14
11:25:24

Eh Eh
Utgång i fredags , utgång igår :D Ja det är intensivt må jag säga, och otroligt trevligt!! I fredags var det såklart mängder med nyutgångna studenter ute men jag och Elin gjorde vårt bästa för att hävda oss och Hampus med oss.
Och igår fick jag träffa Sarah som är i Halmstad på visit! Och därtill Linn som jag inte har träffat på hur länge som helst! Elin joinade aningen senare och trevligt var det minst sagt :D

Idag vaknar jag upp till ett ensamt liv som ska pågå fram till onsdag. Mattias är i Halmstad på sannarpslägret och ska sova där med. Så ensam är jag alltså. Och dessutom ska jag börja jobba imorgon, blö. Men jag ska nog klara mig igenom veckan på egen hand.. (?)

Nu ska jag snart börja städa. Men först blir det en sväng mot Torulund där Krille spelar match.

2009-06-10
20:12:55

Boxning
Hemma från ett svettigt pass boxercize! Otroligt bra träning :D
Imorgon är det skolavslutning, solen lyser med sin frånvaro och kallt som fean är det men sommarlovet kommer ändå. Härliga helger med massa olika vänner väntar. Gamla vänner och nya vänner :) och ingen kan förutse vad som kommer att utmärka just den här sommaren.

Hoppas solen tittar fram nästa vecka...


Med tvn på i bakgrunden kan jag inte ungå att höra/se att Sverige fullkomligt matar in mål på Malta just nu :D fyra - noll! hoppet lever vidare...

2009-06-09
16:03:59

Träning!
Då var vi igång!
Träning är igång och för varje träning som går nu skapas nya kontakter, nya uppfattningar. Spännande är ordet! Igår spelade vi i två timmar! Och det var svårt, och det var underbart kul att va på banan igen!! :D Det här är vår säsong - igen. hehe.. Nya skor, matchställ, overaller kommer anlända inför den nya säsongan, och förhoppningsvis en eller två personer också? :)

Ikväll har jag inget att göra alls. Kanske man ska dra till tvillingarna en sväng. Mattias är på Liseberg med alla nior.
Yess några ärenden har jag åtmindstone!
Och så är det ju sista avsnittet av Krig och Fred ikväll!! Trots att jag har missat det förra ... Im lovin it.

2009-06-07
12:15:19

Nationaldag och studentvecka
Så igår var Sveriges nationaldag. Någon uppvisning mot danskarna blev det dock inte. Anfall på anfall men in i mål ville bollen inte. Mer än bakom Isaksson. Nåväl.
Träningen har satt igång gemensamt denna vackan! Det känns väldigt spännande med ett nytt lag! Det är svårt att förutse hur det kommer mynna ut men jag tror på det här. Nya ansikten och nya utmaningar, im redy :D

Det här blir sista vackan i skolan och ett år efter att jag tog studenten ska jag delta i ännu en skolavslutning, som lärare. Det känns underbart! Och i fredags var jag på skolresa med de små liven!
Måndagen efter skolavslutningar och studenter börjar jag och Baggis slava på tvätten igen, men det behöver vi inte tänka på än... hm.

Igår var Brolle på visit i stora Hyltebruk. Då var vi bedda att vara servicepersonal/vakter. Klart man ställer upp - eller? Konstigt nog är det mycket ofta samma personer som offrar sin tid.. Thumbs up for you guys.

Dessutom har denna veckan inneburit en ny tatuering ;D



You are wonderful <3