Erikatta

2009-07-31
16:53:19

Ack du spännande liv
Javisst är det spännande tider alltid :) Så spännande att jag håller på att bli galen ibland. Men tids nog, tids nog... hehe.
Så länge får man bara se till att hålla sig i en form så man klarar av vad som komma skall.
Nästa vecka är det Swedish Beach Tour i Halmstad på stora torg! som förra året. Så kom dit och kolla läget alla stekare B)
Eftersom jag jobbar nästa vecka också ska jag vara där onsdag- fredag from 17.00 - på eftermiddagarna.

Nu ska jag äntligen ha helg!! Och den börjar med ett träningspass.

2009-07-26
11:07:36

Going for it
Jag är schälv. Mattias är i Helsingborg.
Jag är inne i en beslutsam och målinriktad period. Om två kanske tre veckor är det meningen att vår bollträning ska börja. Det är inte så länge kvar dit och när vi är där, vill jag vara i den form jag ungefär har tänkt mig. Alla som tränar vet att det finns inga genvägar eller undantag. Det är allt eller inget. Så jag gör vad jag kan och vill trots att det är sommar kvar inte vakna upp tung och bakfull och ser helst mig själv utföra aktiviteter nästan varje dag.

Nu ska jag snart åka och spela beach förhoppningsvis och sen idag ska jag faktiskt se Harry Potter. Även om det var trehundra år sedan förra filmen kom och man inte minns ett jota. Crap.

2009-07-23
17:25:02

Elit nollnio

Inspirerande information, utmananden och nyfikenhet.

Nu ska jag på träning :D försök att stoppa mig.

Taggad!



2009-07-14
16:18:53

Time Out snälla

Livet rusar iväg, snart är jag 20. Alla har körkort, flyttar, börjar plugga, tar beslut för framtiden. Snälla stanna tiden denna sommar medans alla är hemma och jag fortfarande är för liten för något.. 
 
Ted Gärdestad i öronen.


2009-07-11
16:30:56

Första jobbveckan

Ja det är lika oinspirerande att komma till tvätten i år som det brukar. Inte riktigt förresten. Jag har ju Baggis att jobba med i år :) och det är inte kaos där längre, tack och lov. Hur som helst är jag nöjd med att ha jobb. Det är ju faktiskt en inkomst!
Det fysiska arbete och tidiga mornar gör dock att jag är väldigt trött när jag kommer hem. Ändå har jag träningar att gå på efteråt och om inte försöker jag ändå röra mig lite, eller gymma. Jag måste bli härdad nu! :) då går det inte att lägga sig ner hur trött man än må vara. Tidig läggningsdags får det ändå alltid bli när det är jobb dagen efter. Annars gör man det värre för sig än det är.
Lite beachvolleyboll har det hunnits med i hylte också! Och så är ju både Pyttan och Katta hemma! Det borde dom va lite oftare så här länge.

Nu ska jag gå och titta till mina muffins i köket :)


2009-07-01
16:53:59

Ledighetens njutbara dagar

Jag är ledig även denna veckan ut och jag kunde ju knappast ha prickat mina två veckor bättre! :D Sol och värme har inneburit många dagar på stranden i rad med olika vänner och med Mattias :) Bland annat med Johanna, Sara, Elin och Linn. Det blir såklart också varit mycket grillning, lite after beach och utgångar! Till exempel måndagsklubben i måndags med Elin som var underbart kul :)
Idag har jag och Moa varit och jobbat en sväng på camp vallsnäs, vilket innebär att jag lirar volleyboll med barn på läger. Och det gör jag så gärna :)

För övrigt är nätterna i värmen olidliga. Tropiska nätter eller vad det kallas. Swettigt värre.

Tränare på väg (?) ;D