Erikatta

2007-08-31
20:25:39

Besvikelse

Hur kan vuxna människor komma fram till sådana här beslut?
Är grymt besviken på förbundet!
Värnamo har ett bra lag, I'm sure, men det här strider emot allt som idrott står för.
Värnamo har inte gjort fel, det är ju bara att tacka och ta emot,  men oj, oj, oj vad tävlingsledningen har gjort bort sig!

De verkar inte ha kommit fram till något igår under mötet, istället verkar det som att det ska det bli nytt möte på måndag. Får väl se hur mycket de kan komma fram till då...
Antar att det är fler än vi som väntar på ett svar.


2007-08-31
20:25:14

Älgjakt
Taack brudar för en askalas "Älgjakt" idag , hihi kul det va :D
Kommer bli ett såå grymt roligt år detta! Mwwa!
... I väntan på första studentfesten :D  (som man iofs missar lite?)

image154 < det va kaos men vi va bra, som fean :P

2007-08-30
10:57:00

Överklagan
Idag tas förhoppningsvis beslut om klubbens överklagan till Svenska Volleyboll Förbundet angående den överblivna div.1 platsen.
Trots att det egentligen bara finns en självklar lösning (som att utöka div.1 eftersom de nu redan givit bort en plats till Värnamo) , vet man ju inte vad de nissarna kan hitta på längre... Skulle ju inte förvåna om de höll fast vid sitt beslut samtidigt som det är så idiotiskt.

Vi väntar otåligt på besked.

2007-08-28
20:46:48

Mentorskväll
Mentorskvällen ikväll bestod av , ja, en halv klass (knappt) , det där som jag inte kan uttala på franska men som är attans kul xD , massa gott och till slut en tår eller två.
Vi förstod ganska tidigt att nee , vi blir nog inte många, men ett gäng va vi till slut och vi fick käka :P ..och spela det där som jag fortfarande inte kan uttala på franska (eller stava det) men som är attans kul :D
Eftersom det var absolut sista kvällen vi fick ha äran att vistas i närheten av sarah innan hon åker till Paris fick hon den här fina saken med:



Lite tårar och känslor kom fram från flera håll innan vi hann skiljas åt denna sena eftermiddag.
Sarah, gissa om du kommer saknas här!

//perry

2007-08-28
13:40:15

Härlig helg :)
Fet helg det va :D:D
Klassfoton, Middag hos Sarah, Ge-kås, Kräft - Feast (utan kräftor) hos Linn m.m. det blev en grymt lyckad helg ^^

Tack som fean alla som varit me!! Bilder ligge uppe på http://eeriikan.bilddagboken.se/

<3

2007-08-26
17:49:16

Carolina Klüft
GRATTIS! Tredje VM-guldet i rad idag :D

image150

Årsbästa, personliga rekord, Europa rekord.... den tjejen kan man bara beundra! Bäst :)

2007-08-25
16:23:55

Damer A Hylte

http://www.volleyboll.se/Table.asp?TournamentId=40685

http://www.volleyboll.se/Organisation.asp?WCI=wiTeamResults&WCU=64118

På hela säsongen vann vi 16 matcher av 18 möjliga (två 3-1 förluster mot Göteborg som vann och gick upp till div.1).

Endast 11 set förlorades totalt under hela säsongen därav 6 av dem mot Göteborg, 2 mot Veddige, och 1 mot Gislaved, Hestra och Kungälv.

Räckte inte tydligen....


2007-08-23
20:55:53

Motiven ?

Nej .. ser ingen rättvisa i det här alls... Snacka om att skada idrotten -för osportsligt är det! Hoppas och vill (tror) att vi kommer överklaga.
Från http://www.volleyboll.se/t1.aspx?p=23289&x=1&a=1100952  kan man läsa:

" Värnamo VBA har tackat ja till att ta den vakanta platsen i division 1 Södra. SVBF:s Tävlingsledning kan utse lämpligt lag för att fylla ut vakansen.
Motiveringen att chansen går till Värnamo är att föreningen under en rad år varit ett topplag i division 2 och under tiden levererat ett stort antal spelare till volleybollgymnasiet som fortsatt vidare till Elitserien och landslaget.
Föreningen har även återkommit i förbundsserierna med sitt herrlag. Vidare har man knutit till sig Dick Runesson som tränare och vidare finns stor grundkunskap i föreningen som plockat fram den ena talangen efter den andra.
Några spelare med meriter från Elitserien har inför nästa säsong återvänt till föreningen.
Dessa faktorer gör att SVBF:s Tävlingsledning lyssnade till Roger Höglund, ordförande i Värnamo VBA, som under våren deklarerade att det fanns stor framtidstro i föreningen och att de var beredda att ta steget upp i division 1 om en sen vakans skulle uppstå. "

"Under en rad år varit ett topplag i div.2"  jaa! för vi var ju inte ett topplag så sent som förra säsongen, men det klart, det var säkert bara en engångshändelse ? hallå??  Om Värnamo hade ett topplag för två år sen spelar det ingen roll i dagens läge va..

"Levererat ett stort antal spelare till volleybollgymnasiet som fortsatt vidare till Elitserien och landslaget" Okej skitbra! grattis! Är dom kvar i klubben idag eller ? hm...

"Föreningen har även återkommit i förbundsserierna med sitt herrlag" HAHA den här är nog värst... För vi har ju inte ett herrlag i elitserien, hur nu detta spelar någon roll (?)

" Vidare har man knutit sig till Dick Runesson" Säg inte att Hylte saknar kompetenta och mycket duktiga ledare/tränare liksom!

 " Några spelare med meriter från Elitserien har inför nästa säsong återvänt till föreningen" Goda Nyheter för Värnamo! Återigen tror jag inte att ni som beslutat detta har sett alla involverade spela. Troligt att laget ser bättre ut än föregående året då laget tog en plats i mitten på serien men man bör fortfarande spela sig till en plats, sportsligt sett.

"...det fanns stor framtidstro i föreningen och att de var beredda att ta steget upp i div.1" ojoj "stor framtidstro" är inget vi saknar i Hylte vill jag påstå. Att vi var beredda att ta steget upp och hade fullt stöd av klubben är det heller ingen tvekan om!

Vad är det här för skäl? Motiveringarna håller inte alls!
Snälla, ska man inte gå efter de sportsliga resultaten, vad ska det då tjäna till att vinna? Ska vi strunta i vilken placering vi får i serien , bara vi värvar bra till nästa år ? Och herrlaget vad har det för mening här ? Att man har levererat bra tidigare, betyder det då att som ett lag med talang har man ingen chans om man spelar i en klubb med tidigare mindre bra meriter? Vilket inte ens spelar någon roll i dagens läge... Just nu känns förra året ganska så stulet och likaså det kommande! Att de har värvat spelare, ja det är väl bra, men tydligen säger dessa två (?) spelares namn mer än vad hela förra säsongen gjorde,  eller vaddå?  

Nej jag förstår inte detta, för mig finns det två lag som logiskt sett och sportsligt sett skulle erbjudas platsen och det är Vindrarp, som kan tvåa i södra serien, och vi, Hylte, som kom tvåa i vår serie. 
Lätta att tro att vi borde vara inställda på att spela div.2 ett år till, men det kom en chans, och vi var beredda att ta den. Skulle vi förlorat chansen skulle det vart rättvist mot Vindrarp.  

Vad jag har förstått så är det Lennart Larsson som kommit fram med förslaget och tävlingsnämnden (rätta mig om jag har fel)  som tillsammans har beslutat detta. Till dom skulle jag vilja säga att jag är grymt besviken och skäms över hur man resonerar angående detta i svensk volleyboll.

Föregående års framgång har tagits ifrån oss. 
 


2007-08-23
19:11:29

OFATTBART!!!

Nu är jag såå jävla jag-vet-inte-vart-jag-ska-ta-vägen-arg!!!
HUR GÅR SAKER OCH TING TILL EGENTLIGEN ???  Hade jag nån i närheten skulle denna person ligga illa till nu LAGET ÄR LÄTT VÄRDA DEN PLATSEN och vaddå ? lite skamligt av värnamo att tacka ja också (?) även om jag inte vågar säga hur jag hade gjort i det läget Men DET HÄR ÄR FAN INTE SANT !!? DET ÄR TILL OCH MED TVÅ LAG MELLAN OSS I FÖRRA ÅRETS TABELL!!
Vi förlorade hur mycket förra året? påminn mig? AA JUST DET TVÅ MATCHER EN HEMMA OCH EN BORTA MOT GÖTEBORG (ni va för bra) och så några fåtal set. ÄR INTE DET BRA NOG ?? BETYDER DET INGENTING ELLER??? nej vänta..... JAG VET !! vi värvar italienska landslaget så hade vi fått ELITSERIEPLATSEN istället för Valla ( Grattis till Elitserien! ) Jag fattar inte detta ? Helt plötsligt är förra årets bra spel av tjejerna helt bortglömt bara?? Är det så här man tar hand om unga volleybolltalanger ? Jag har ännu inte snackat med någon av tjejerna om det här men vet hur besvikna de är, Och jag, som inte ens var med och spelade förra säsongen, p.g.a. Korsbandsskada är sjukt besviken på tävlingsledningen. OCH NEJ ERAN MOTIVERING HÅLLER INTE!! ever seen those girls play? Tror inte det va? VRFÖR ENS SPELA OM SM-GULDET ? Ta de som ser bäst ut på pappret bara och ge dom pokalen vet jag..  Och jag menar, okej om ett lag som kom 2a i en annan serie fick platsen, men vi är ett lag som spelade näst intill felfritt säsongen igenom med mål på div.1 och en gratis plats ges till laget som kom 5a i samma serie. JAG KALLAR DET TYP STÖLD?

Laget ni är underbara och skulle definitivt platsa i div.1, så varför vi inte fått platsen finner jag obegripligt.
dessutom någon hjärtlös person som bestämmt detta.
Skriver mer sen måste gå nu, är så upprörd att jag börjar gråta snart.... Hej sålänge


2007-08-22
22:44:04

Onsdagsträning

Shiet brudar va det ser bra ut! Efter bara en och en halv vecka på plan !! Saknar fortfarande en del som har lämnat oss med frågetecken men sikket tempo det va idag på träningen :) funkar hur bra som helst oftast. Lätt att vi är värda en plats i div.1 eller ?
Känns otroligt bra att spela och komma igång igen :D det behöver både kroppen och jag...
Donika lirade loss me oss idag för första gången med! Kuul bruden å se dej :D Blir en grym säsong, känns så ...

Och Fanny, förstår att det är kul på bilbingo, å speciellt med Looket Olsson och sådär, men nästa gång kan du väl offra det för oss va ?

<3


2007-08-22
12:06:26

flyttat!
jaa, nu bor man inte i lilla hålan längre.. flyttade i helgen, SKOJ :D  har fett roligt här med alla människor !
   skolan började i måndags, å vi är 36 st i vår klass, men helt TYST ! hah ingen säger nånting :S bara vi 5 volleybollare pratar ! det blir lixom volleybollarna... och resten haha!

träning varje dag, skojigt värre, eller hur erica ? hehe.. NM om 2 veckor i finland woho !! ska vara lagkapten ! :D
 och sen är det läckö-cup , så ses väl där hylte ? maha.. bara jag inte får ont i axeln igen =/  

 hoppas allt e bra hemma ! längtar inte hem, men saknar folket en del... <3

2007-08-20
21:49:11

Bloggen
Om ni tycker att bloggens utseende ändras lite ofta nu är det för jag håller på att exprimentera lite med designen ^^
Precis lärt mig av mäster Mimms.
Kom gärna med förslag eller åsikter :P

//erika

2007-08-20
15:01:37

I don't like mondays...
Jaa idag är jag trött .. .Men ska sova lite och äta nåt så är det träning sen :D wiie
Härliga nyheter har nått mina öron i helgen, hoppashoppashoppas :P
För ni e la på laget ? ;) hihi

image123

2007-08-19
11:38:36

Cykla till Hylte

Ja det var vad vi gjorde. Eller jag gjorde, helt spontant.
Sarah mötte mig på hälften ( vilket råkade bli i Rydö, efter att Rydöbackarna nästan tagit livet av mig och jag blev tvungen att ha vattenpaus hos kusinerna ) .

Crazy Horse hade punka så Sarah fick lämna honom hemma och istället ta trogne Harald Blåtand, mycket charmigt. 

Ingen av Harald Blåtand eller den så kallade Grin Ulf hade lampor vilket resulterade i cykling på egen risk i mörk skog då och då,,, Efter en och en halv timme av vad som mest verkande vara uppförsbackar, kom vi fran till Hylte :P
Då blev det glass innan vi tog cyklarna till Amanda där vi såg den sjukaste film jag sett på länge :O Black Sheep hette den, handla om mördarfår hah annorlunda jävel som gjort den , men kul va det ^^

image149< det blev så schweinit kallt om örona så jag blev tvungen att låna en mössa halvvägs ^^
image148< hetecyklar

Bilder läggs nu också upp på http://eeriikan.bilddagboken.se  fixat o klart ^^  bara att checka

//eriika


2007-08-18
13:54:03

"Play of the Week"
PAF Open på Åland går mot sitt slut (önskar man vart där) ...

Checka http://www.volleykanalen.se/   "PLAY of the WEEK"   not bad, not bad (Y)  Underhållande boll i matchen mellan de fyra brasilianskorna Larissa/Juliana - Behar/Paula  

2007-08-17
21:46:54

Skoldag igen

image145 hej

Så var då första dagen i skolan avklarad, och lång som fean va den me ... bussen hemifrån vid sju och så är man inte hemma förrän halv sju på kvällen, en fredag. Jag är helt slut..  

Blir ju knappast bättre av att man har inställd träning , för att nån skulle ha simläger (?) i hallen (huh!!?) hallau! va e det liksom... i hallen? dom kan la simma ute, eller i alla fall inne i simhallen :S  va ska dom me vår träningstid till, hmpf...

Till på köpet flyttar sis imorgon, då blir livet här hemma ...erm... kul? hm....

Gud , give me some Love   


2007-08-16
16:28:56

BaseSport
Yeeay idag blev det dyrt, som vanligt när man far till Falkenberg med ärende att köpa prylar inför säsongen. Två par skor fick man bl.a. med sig hem , 2400 bara där utan att räkna med resten av prylarna som alltid kommer med hem på nåt vis ^^ 
Men nu är man iaf redo inför hösten.

image144< årets skor , i låg modell,  fick följa med hem



kika in på hemsidan:  http://basesport.jetshop.se/default.aspx

so long //erika

2007-08-15
22:58:49

träning..
tränat har man gjort,, hela sommaren..
  men nu börjar de roliga ! första träningen i måndags, och andra idag.. å redan e det högt tempo ! alltid skoj ! 
 
å idag va man på gekås och köpte allt men hittade typ.. hehe.. har shoppat loss inför flytten! allt behövs, packa hela veckan, å helt plötsligt är man där om 2 dar ! SKOJ !
 ja, flyttar på lördag, skolan drar igång, och även volleybollen! stort + på de såklart..! 
 
image140image141

2007-08-14
20:19:31

Sista sommarlovsveckan

image138 hej :P

- Säsongens första bollträning har genomförts , och det känns mer än sjukt skönt att få komma igång igen :D För er som undrar så, ja jag spelar ohindrat nu, fast helt klart är att jag inte kommer känna mig riktigt "frisk" förrän jag spenstar minst halvmetern igen ...
Man har ju varit i bättre form , men det kommer .. 

- Liseberg i Söndags:
image132< dom där två fick med mig i Uppsvinget, trodde jag skulle dö det gör jag fean inte om..

image134 < Balder , en Bagatell

image135 < så här kul kan det va att åka rulltrappa på Liseberg, wiiie^^
image136 < kanonen-debut blev det med :) heh



- Ge-kås
imorgon, Base Sport på torsdag och sen drar skolan igång då...
Brukar va rätt så kul och börja efter ett sommarlov iaf , men man vet ju hur det blir efter ett par veckor..

- Min favorit-syrra flyttar på Lördag :'(
Leaving me here with Krillen , ska nog gå det me, bara hon kommer tillbaka då och då :P

♥  puuuss


2007-08-11
20:55:03

Katta das Filosof

Katta hade sin smarta dag idag.  Jag sitter och klottrar i nåt block medan Katta målar naglarna, på husets altan. Dagens dialog:

" Erika... "

" Jaa? "

" Tänk typ förr... när man var grottmänniska..  Då levde man ju inte så länge, på grund av sjukdomar och andra saker.. "

" Erm.. ookej ?"

" A men nu lever vi längre, fast vi gör mer onödiga saker...
... som att till exempel sitta här och torka naglarna...

.... dom hade mer tid åt roliga saker... "

Mmm , visst sis, dom hade säkert jätte roligt på sin tid . .ehe?

<3 Love U  ^^


2007-08-09
19:22:24

Noteringar

Senaste bilderna på paret Beckham publiceras i , och på omslaget till W Fashion Magazine. Inte illa, inte illa..
Var hittar man ett snyggare par liksom :O  damn they're hot together..   eller vad säger ni ^^


image131 

Becks-posh-w-mag becks-posh-w-magazine-01Becks-posh-w-mag becks-posh-w-magazine-02Becks-posh-w-mag becks-posh-w-magazine-03Becks-posh-w-mag becks-posh-w-magazine-04
Becks-posh-w-mag becks-posh-w-magazine-05Becks-posh-w-mag becks-posh-w-magazine-06Becks-posh-w-mag becks-posh-w-magazine-07Becks-posh-w-mag becks-posh-w-magazine-08
Becks-posh-w-mag becks-posh-w-magazine-09Becks-posh-w-mag becks-posh-w-magazine-10Becks-posh-w-mag becks-posh-w-magazine-11Becks-posh-w-mag becks-posh-w-magazine-12
Becks-posh-w-mag becks-posh-w-magazine-13Becks-posh-w-mag becks-posh-w-magazine-14Becks-posh-w-mag becks-posh-w-magazine-15Becks-posh-w-mag becks-posh-w-magazine-16

 



 citat jag fann apropå ingenting:

Han är ju inte dum egentligen, han har bara otur när han tänker.
Bert Karlsson om Bosse Ringholm, skolkamraten från Skövde
 
Vapen dödar inte människor. Vapen produceras i syfte att göra det möjligt för människor att använda dem till att döda människor.
Clever potatoe , George W. Bush

Jag gillar de flesta platser jag varit på, men jag har aldrig riktigt velat åka till Japan, helt enkelt för att jag inte tycker om att äta fisk, och jag vet att det är väldigt populärt där i Afrika.
Britney Spears

We don't like their sound, and guitar music is on its way out.
Decca Recording Company, rejecting The Beatles, 1962

Thank you for the mess!
Kjell Magne Bondevik, Norges statsminister, efter en gudstjänst i Brasilien


2007-08-06
20:13:18

one week to go
Greeat  :D så var det igång igen! eller ja, på planen kommer ingen riktigt förrens om en vecka men nu har allt gåtts igenom: spelare, scheman, mål, tider...  Det är egentligen bara att inta hallen, vilket vi med nöje gärna gör :)
Shiiet va kuul ^^   är ett år och tre månader sen jag spelade ohindrat nu , har aldrig längtat så hårt efter svettiga knäskydd och den stickande lukten av för mycket tigerbalsam :P

image130

Boris, du är min gud :)

2007-08-04
15:25:08

hejhej

image127

hejsan vi är släkt, vad är du?   :P


2007-08-01
17:38:14

Volleyboll

Nu är det nära, kära vänner, mycket nära, närmare bestämt endast fem dagar tills volleybollsäsongen 07/08 är igång.
Kärleek :)

image119 < MIKASA såklartt
image115  < anna tyckte att hon va bäst ^^
 image118  < fin bild på the Boss
image120 < fancy o katt tror att de kan gömma sig 
image121 < taktiksnack inför fotografering, SM 07 image124 < " så här gör vi"

Glädje :D