Erikatta

2007-06-08
13:29:36

Sommar !!
Äntligen är det riktigt sommarväder, och man steks när man går ut.. sitter här i bikini och ska snart ner till sjön å bada me Erica! gött som fan.. och om en vacka slutar vi örnaskolan för gott, usch, men de ska faktiskt bli mest skönt. Även om men kommer sakna många! 
  Och efter sommarn ska man flytta.. Ja, de e faktiskt inte så långt kvar! tiden går..fort fort fort!! Nyss var det snö och kallt, men pluggade skiten ur sig och trodde alldrig att det skulle ta slut.. Och nu sitter man  här med bara en vecka kvar med en del personer! Att man kanske aldrig mer kommer träffa en del, kan man typ inte fatta ! Men har ju ändå träffat som klass med mera varje dar under nästen 3 år !! sorgligt.. men skoj har de varit ! 
 I måndags var vi på skolaresa i skara sommar land ! va skoj, men trött var man efter :P hehe sov kanske en halvtimme ? och det var att halvsova, haha för en del kunde inte hålla tyst på natten ! aja, okej, jag ska inte skylla ifrån mig, mén de va ju skoj nu när men tänker tillbaka på det.. hehe, hade ´ju velat åka fritt fall, men ne, sket i det.. men när man tänker på att de va så skoj där, så e de sorgligt me tanke på de där med avslutning om en vecka :' )
 Vfr kommer allt roligt till ett slut ? men samtidigt hade jag inte pallat ett till år i halvskabbiga, kriminella (?) örnaskolan..
 image52haha lina hane å dennis.. kommer sakna denna tiden :' )
//KATTA

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: