Erikatta

2008-06-02
14:22:02

Balen 2008
Så var då balen 2008 Tylösand över.. det gick fort må jag säga, så länge som man har hållt på o förberett sig o laddat... Men det va riktigt riktigt kul :D kanske borde jag sova lite till med tanke på att jag var hemma nästan halv 9 i morse, men vädret är så himla hett att man nästan domnar bort i någon svettig sorts dvala när man lägger sig. Sov ändå till klockan ett när Donika ringde och härjade i min mobil.

Dagen igår började med att ta sig upp och iväg till Frisör Lotta i Heberg klockan 08.00 och göra hår och make up, vilket tog ungefär fyra timmar. Så tillbaka i Torup färdig och påklädd klockan 12.00 äta lite lasange och iväg till Bränno och min baldejt Hampus. Cina fotograferade i både Bränno och vid Bosgårdsfallet där vi han få i oss lite fika. Bilen hade anlänt, en myycket fin röd-vit bil och fast vi hade bestämt att vi skulle åka 15.00 kom vi inte iväg förrän en halvtimme senare.

In till stan och so far gick allt väl. Sedan började köandet ute vid Tylösand. I en och en halv timme satt vi i bilkö (utan AC) i gassande sol, medans det inte verkade röra på sig speciellt mycket alls. Men fram kom vi till Tylöhus och röda mattan! Det var myycket folk och många vackra människor som skulle gå på balen! När vi kom in slutade inte posandet utan det blev lite bilder vid klipporna mot havet och en drink innan alla hade infunnit sig och maten serverades klockan 19.00. Bordsplaceringen var sådan att vi satt vid Hampus klass, där jag inte kände någon. Men det var väldigt trevliga människor så jag var nöjd. Otroligt god mat var det! Både för, huvud och efterrätt! Huvudrätten bestod utan kycklingfilé och potatis"puré" aka potatismos och en grymt god sås.

Sedan var det dans! Och de där stegen vi lärt oss i skolan kunde ju bara hälsa hem, här var det bara att improvisera :D men det blev ju bra så med.
Runt halv 1 tog vi en buss till fina Laxen där det blev mer alkohol och mer musik. Diggade dock inte servicen i baren, sniglande var vad det va. Kan nog tycka att det blev lite långdraget på fina Laxen också, det slutade väl med att festen pågick mer utomhus än inne. Solen gick upp  och klockan 05.00 stängde laxen och vi skulle ta oss till respektive skolor för att få frukost. Inte så svårt för oss sannarpselever som hade skolan i princip inom synhåll. Men skolan öppnade inte förrän halv 7 så ett gäng studentbalsprydda elever, en del mer fulla än andra, satt utanför OKQ8 klockan fem på morgonen och väntade på att butiken skulle öppna. Stackars personaltjej som kom och öppnade butiken halv sex och fick se alla oss :)

Vi åt vår efterlängtade frukost. Fötterna var vid det här laget knappt kapabla till att stå eller gå (smärta!) men vad gör man inte för en bal. Klänningen var lite smutsig längst neren pärla hit o dit hade trillat av, men för övrigt var den hel och fläckfri. Håret satt nästan lika bra som dagen innan dock, fantastiskt nöjd med mitt hår var jag för övrigt, tack Lotta.

Nu ska jag gå och försöka trassla ut min hårt tuperade hårbotten som har fått stå ut med ett antal vassa hårspännen och en hårt klämmande och vass tiara (aj..).

Tack för en härlig bal alla på Sannarp, Kattegatt o John Bauer.

Och Tack Hampus!


Kommentarer:

kul med bal, tänker tillbaka på min när man läser om alla som haft bal ;P ha en bra dag

2008-06-02 @ 14:42:55

Härliga bilder! Ni var jättefina allihop :D Men jag är inte ett dugg avundsjuk ;) hade aldrig orkat hålla mig vaken i ett helt dygn hehe. Hoppas ni hade trevligt i alla fall!

2008-06-02 @ 22:44:20
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: