Erikatta

2007-08-23
20:55:53

Motiven ?

Nej .. ser ingen rättvisa i det här alls... Snacka om att skada idrotten -för osportsligt är det! Hoppas och vill (tror) att vi kommer överklaga.
Från http://www.volleyboll.se/t1.aspx?p=23289&x=1&a=1100952  kan man läsa:

" Värnamo VBA har tackat ja till att ta den vakanta platsen i division 1 Södra. SVBF:s Tävlingsledning kan utse lämpligt lag för att fylla ut vakansen.
Motiveringen att chansen går till Värnamo är att föreningen under en rad år varit ett topplag i division 2 och under tiden levererat ett stort antal spelare till volleybollgymnasiet som fortsatt vidare till Elitserien och landslaget.
Föreningen har även återkommit i förbundsserierna med sitt herrlag. Vidare har man knutit till sig Dick Runesson som tränare och vidare finns stor grundkunskap i föreningen som plockat fram den ena talangen efter den andra.
Några spelare med meriter från Elitserien har inför nästa säsong återvänt till föreningen.
Dessa faktorer gör att SVBF:s Tävlingsledning lyssnade till Roger Höglund, ordförande i Värnamo VBA, som under våren deklarerade att det fanns stor framtidstro i föreningen och att de var beredda att ta steget upp i division 1 om en sen vakans skulle uppstå. "

"Under en rad år varit ett topplag i div.2"  jaa! för vi var ju inte ett topplag så sent som förra säsongen, men det klart, det var säkert bara en engångshändelse ? hallå??  Om Värnamo hade ett topplag för två år sen spelar det ingen roll i dagens läge va..

"Levererat ett stort antal spelare till volleybollgymnasiet som fortsatt vidare till Elitserien och landslaget" Okej skitbra! grattis! Är dom kvar i klubben idag eller ? hm...

"Föreningen har även återkommit i förbundsserierna med sitt herrlag" HAHA den här är nog värst... För vi har ju inte ett herrlag i elitserien, hur nu detta spelar någon roll (?)

" Vidare har man knutit sig till Dick Runesson" Säg inte att Hylte saknar kompetenta och mycket duktiga ledare/tränare liksom!

 " Några spelare med meriter från Elitserien har inför nästa säsong återvänt till föreningen" Goda Nyheter för Värnamo! Återigen tror jag inte att ni som beslutat detta har sett alla involverade spela. Troligt att laget ser bättre ut än föregående året då laget tog en plats i mitten på serien men man bör fortfarande spela sig till en plats, sportsligt sett.

"...det fanns stor framtidstro i föreningen och att de var beredda att ta steget upp i div.1" ojoj "stor framtidstro" är inget vi saknar i Hylte vill jag påstå. Att vi var beredda att ta steget upp och hade fullt stöd av klubben är det heller ingen tvekan om!

Vad är det här för skäl? Motiveringarna håller inte alls!
Snälla, ska man inte gå efter de sportsliga resultaten, vad ska det då tjäna till att vinna? Ska vi strunta i vilken placering vi får i serien , bara vi värvar bra till nästa år ? Och herrlaget vad har det för mening här ? Att man har levererat bra tidigare, betyder det då att som ett lag med talang har man ingen chans om man spelar i en klubb med tidigare mindre bra meriter? Vilket inte ens spelar någon roll i dagens läge... Just nu känns förra året ganska så stulet och likaså det kommande! Att de har värvat spelare, ja det är väl bra, men tydligen säger dessa två (?) spelares namn mer än vad hela förra säsongen gjorde,  eller vaddå?  

Nej jag förstår inte detta, för mig finns det två lag som logiskt sett och sportsligt sett skulle erbjudas platsen och det är Vindrarp, som kan tvåa i södra serien, och vi, Hylte, som kom tvåa i vår serie. 
Lätta att tro att vi borde vara inställda på att spela div.2 ett år till, men det kom en chans, och vi var beredda att ta den. Skulle vi förlorat chansen skulle det vart rättvist mot Vindrarp.  

Vad jag har förstått så är det Lennart Larsson som kommit fram med förslaget och tävlingsnämnden (rätta mig om jag har fel)  som tillsammans har beslutat detta. Till dom skulle jag vilja säga att jag är grymt besviken och skäms över hur man resonerar angående detta i svensk volleyboll.

Föregående års framgång har tagits ifrån oss. 
 


Kommentarer:
#1: fanny

:@:@:@ ilska !

2007-08-23 @ 22:10:19
#2: katta

fyyfaaan...illailla

2007-08-24 @ 19:55:46
#3: Agnes

Lååååågt säger jag bara :(

2007-08-26 @ 11:09:16
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: